| STEFANXxX a întrebat:

Salut Tpu.Am o problema,deci,eu sunt virgin si am facut cunostinta cu o fata la tabara.Dar ea deja si-a pierdut virginitatea si, stiti voi, vrea sex.Deci eu nu stiu,dar noi vorbeam des despre tema aceasta.Iar acum mi-a scris pe yahoo ca vrea sa ne intalnim duminica,eu stiu precis ca ma va intreba de asta. Vreau sa zic,ca atunci m-a intrebat daca vreau sa fac cu ea,dar mie imi era teama si i-am zis ca nu prea stiu,trebuie sa ma mai gandesc. Ajutati-ma TPU, ce sa fac in asa situatii, cum trebuie de procedat?

P.S Am 14 ani.

Răspuns Câştigător
| VelvetLight a răspuns:

Daca nu o iubesti cu adevarat, nu accepta fiindca daca doar asta cauta e clar ca o sa te lase dupa aia. ea cauta doar **** si nimic altceva. te sfatuiesc sa o lasi cu domnul. big grin

5 răspunsuri:
| NoShit a răspuns:

Mai rar se întâmplă să vrea o fată şi băiatul s-o refuze. laughing

| draky90 a răspuns:

Prezervativ tata, crede-ma vei fii safe, si fara dureri, placere at za 1st time happy, cheers!

| glitchMirror a răspuns:

Pune cinci prezervative unu peste altul, și dă-i bataie, dacă vrei.Să nu iei vreo boală, cine știe...

| STEFANXxX explică (pentru glitchMirror):

Tu serios vorbesti? Dar unul nu e destul?

| glitchMirror a răspuns (pentru STEFANXxX):

Nu știu, eu sînt paranoic...nu aș risca să iau vreo boală, cine știe...Prezervativul dă greș destul de ușor, nu este chiar atât de sigur.
Deci glumeam...
Spune-i sa-și facă un consult, să nu aibă ceva... spune-i că îi dai cât îi trebuie dupa...
Am vazut mai de mult un reportaj cum câteva fete au luat SIDA de la niște băieți pe care îi cunoscusera în club, și cu care se culcaseră.
Și de frustrate au plecat să cutreiere, s-au culcat cu cât mai multi să-i imbolnăvească și pe altii...Așa din răzbunare.
Parerea mea:nu știi niciodată peste cine dai.Tu faci cum vrei.