anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. deci intr-o seara stateam in masina cu prietenul meu, era totul normal ne sarutam, mai vorbeam, iar apoi am inceput a ne saruta prea pre repede, apoi el a inceput sa ma sarute pe git, mie desigur mea placut asta, apoi ma atingea asa de gingas(nu in locurile intime) si iar ma saruta pe gir. Iar intr-un moment a inceput ma atinge pe burta (un pic mai jos) eu nu am tras atentia, apoi repidi a dat mina mai jos (adica in locul intim) eu sperindu-ma i-am luat mina repede. el nu a zis nimic si am inceput a ne saruta din nou. Are ceva asta? Adica poate sa se comporte altfel cu mine? Dau fundita. apropo sunt virgina si nu vreua sa-mi pierd acum virginitatea adica la 16 ani

Răspuns Câştigător
| deea95andreea a răspuns:

Pai cati ani are prietenul? de cat timp sunteti impreuna? nu are nimic stai linistita.el a vrut poate sa te incerce sa vada daca il lasi sa puna mana si prin locurile intime.sau a vrut sa vada daca vrei si tu mai mult.intelegi uh.dar te sfatuesc sa ai grija.si pune-l la diverse incercari de rabdare, de fidelitate etcwinkingai grija de tine u.pup fundalove struck

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are nimic că te-ai apărat și l-ai atenționat că trebuie să aibă limite în mângâieri... că doar ai 16 ani!
Ai grijă de tine.
Pa, pa.

| Tania a răspuns:

Nu are nimic ca i-ai luat mana.
Dar puteai sa il si lasi, dar cu limita.Doar ca in cazul in care il lasi sa te atinga mai mult te poate lua valul destul de usor.Dar depinde.

| Chauderitza a răspuns:

Buna Lady.
Sunt sigura ca daca te ''pipaie'' nu te va dezvirgina.
Baiatul este atras de tine,si tu fiind frumoasa il atragi mai mult.
Prietenul prietenei mele asa ii face,iar ea nu se supara.
Nu trebuia sa ii iei mana. trebuia sa il lasi ca nu te manca.
Sunt sigura ca daca te pipaie,nu te dezvirgineaza.
Bafta multa,si ai mare grija.
:*. Apropo: prima data vin saruturile. apoi pipaitul.
Nu iti fie frica, nu te mananca.
:* Te pupam, noi toti! :*
Pa-paa!

| MiK3L a răspuns:

Dupa parerea mea... te implici prea mult sufleteste. Si dupa aceea te daruiesti singura. Dar daca continua asa ti-o vei pierde...

| Neagandalf a răspuns:

Da este normal.
Noi baietii deodata ce vedem ca iubetei noastre ii place cea ce facem intotdeauna vrem mai mult.
Probabil ca s-a saturat si el sa se masturbeze si a vrut sa incerce daca ai incredere in el sai dai voie sa bage mana oriunde!

| Soonia a răspuns:

Nu cred ca ar fi normal sa se comporte asa mai ales daca nu vrei sa-ti pierzi virginitatea

| tinaHd a răspuns:

Pai cred ca el vroia sa treceti mai departe.
daca nu vrei sa-ti pierzi virginitatea spune-i-o:*:*

| GicaGheorghe a răspuns:

Hmm depinde de el cum sa simtit poate depinde si de cat timp sunteti impreuna.Si el cati ani are? de ex el poate sa interpreteze asta in mai multe feluri poate si sa te inteleaga ca inca nu esti pregatita sau poate evrun disperat care o sa se desparta de tine pentru asta

| CristinaPaula a răspuns:

Sigura ca nu are nimic, și dacă sta cu tine pentru ca te iubește, nu pentru altceva nu ar fi nici o problema pentru el, adică nu și-ar schimba comportamentul fata de tine. Vorbește deschis cu el și spune-i ca încă nu ești pregătita, te consideri prea mica, și dacă te place, atunci o sa te aștepte și chestia asta nu o sa conteze pentru el.

| andrey96 a răspuns:

Adica e ceva normal excuse moi...asta vine din iubire si din faptul ca e baiat.nu e neaparat sa iti pierzi virginitatea pentru o atingere provocatoare.

| Andrei07565486 a răspuns:

Rar mai vezi cate o fata la 16 ani sa fie virginalaughing)

| soultaker a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu se va schimba nimic. va fi totu la fel si va astepta pana vei fi si u pregatita sa faceti acest pas happy

| katalynutza a răspuns:

Draga, Lady ...nu cred ca ar trebuie sa te ingrijorezi prea tare, daca el ti-a pus mana in zona intima asta inseamna ca poate vrea sa aiba un contact sexual cu tine ( dar nu neaparat). Daca tu esti virgina si nu vrei sa ti-o pierzi nu trebuie sa cedezi in fata lui. daca tu nu esti pregatita pentru a avea un contact sexual cu el trebuie sa ii spui.

| iuliana26 a răspuns:

Ai facut foarte bine si pentru tine si pentru el. Nu o sa se comporte altfel pentru ca i-ai tras mana, intelege el ca nu esti pregatita pentru momentul acela mai ales asa repede si intr-un loc nu prea romantic. Ar fi bine sa vb cu el si sa i spui ce simti.