| sodobar a întrebat:

am o problema.Deci prietena mea e virgina, trebuie sa ii vina ciclu pe 14-15, pe 14 s-a frecat de penisul meu putin,amandoi cu chiloti pe noi,dupa am pus prezervativ,si am frecat-o putin, nu am bagat-o pentru ca o durea si am zis ca o lasam pe alta data, repet nu mi-am dat drumu.Pe 15 a avut cateva scurgeri si atat,s-a oprit, e posibil sa fie insarcinata? nu a mai patit asa ceva, va rog linistiti-ma

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca contactul sexual nu a fost protejat, este posibil sa fie insarcinata. Exista un risc, desi mic ca spermatozoizii de pe vulva sa ascensioneze in vagin. Ziua de 14 nu trebuia sa fie fertila, dar e posibil sa apara o ovulatie spontana din cauza ca inainte de acest contact sexual era virgina (primul contact sexual poate declansa, uneori, ovulatii spontane determinate de emotie si durere). Totusi, mi se pare putin probabil ca in ultima zi a ciclului menstrual sa se declanseze o ovulatie spontana.
Oricum, trebuie vazuta de un ginecolog, fiindca este foarte ingrijoratoare coincidenta dintre aceasta dereglare si inceperea vietii sexuale.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu poate fi gravida deoarece nu a existat sperma.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Nu are cum sa ramana gravida deoarece trebuia sa ejaculezi inauntru.Tu nici macar nu ai bagat-o acolo. Spune-i sa stea linistita ca este imposibil sa fie gravida.Si mie mi s-a mai intamplat asa in timpul ciclului sa am cateva scurgeri si dupa pauza, sa stea linistita. Poate este racita la ovare.

| maraciucaeviata420 a răspuns:

Nu, nu e insarcinata, ca sa fie insarcinata trebuie sa facei sex neprotejat

iti recomandat : DureX

| byancaa13 a răspuns:

Nu, stai linistit!

| Strumfulet a răspuns:

Frate, stai chill. Nu-i gravida. Si potoliti-va ca aveti timp si de astfel de lucruri.