| puffeA a întrebat:

Am o problema destul de des intalnita, insa oricum as vrea sa intreb. Asha: eu am 13 ani, de o saptamana am intalnit pe net un baiat. E ft bogat, frumos, deshtept. Insa unica problema e faptul ca are 15 ani. Imi place ft mult de el. De fiecare data cand e online imi scrie si ma bucur ft mult. Imi place sa comunic cu el, e o persoana interesanta. Intrebarea e ce sa fac? Cum sa-i spun ca imi place de el? Cunosc o prietena de-a lui foarte apropiata si mi-a spus ca e o persoana ft buna si ca e destul de timid ca sa faca primul pas. Sincer, nu stiu cum sa procedez. Ma tem ca atunci cand va afla, va incepe sa ma evite, adica relatiile noastre amicale destul de bune vor fi stricate. Va rog-HELP! Cel mai bun raspuns-fund! Doar ca va rog, raspunsuri inteleigente. mersi anticipat. :XX
p. s. presupun ca si el are o oarecare simpatie fta de mine.

10 răspunsuri:
| Kristtine a răspuns:

Poate nu ar trebui să îi ascunzi faptul că îţi place de el, dacă îi zici probabil că sentimentu e reciproc şi se va bucura. Ştii tu. NU RIŞTI NU CÂŞTIGI big grin Numai că ar fi mai frumos dacă te-ai vedea cu el real.

| LordUndead a răspuns:

Scump-o. Lasa relatiile virtuale si traieste-ti viata. Cand crezi ca o sa te vezi cu el? Poate chiar niciodata.;]

| eduardinoedy a răspuns:

Eu unul sunt destul de timid. Si eu in locul lui, mi-ar fi greu sa fac primul pas. Ideea e urmatoarea: Invita-l in parc sau la mall, unde vrei tu. Sigur nu te va refuza si se va bucura mult. Al 2lea pas ar fi sa ii spui ca te simti foarte bine in compania lui si ca ai vrea sa il cunosti mai bine. Dupa aceea ar trebui sa mearga totul de la sine. Succes!

| marian_9218 a răspuns:

Unii baieti apreciaza ca fata sa fie directa in ceea ce priveste o relatie! depinde de caracterul lui! daca nu e genu sa ii placa chestiile dintr-o data, incearca sa fi romantica si sa-l scoti in parc iar acolo mergeti undeva si stati! acolo spune-i ca il placi! dar nu mai spune nimic dupawinking asteapta reactia lui! merge 100%!

| ignore a răspuns:

Pai in primul rand intalnestete cu el fata in fata sa vedeti cum va intelegeti asa happy si asa iti dai seama si daca te place. spune-i sa iesiti prin parc (nu neaparat decat voi 2) asa ca prieteni o plimbarehappysi dupa daca vezi ca ii place de tine tie de el si TOT NU FACE primul pas ii spui tuhhappy

| PixieAndreea a răspuns:

Eu zicc ca intai de toate sa te vezi cu el. sa vezi daca va puteti intelege si in realitate nu numai pe netlaughing ca o relatie nu se creazaa pe net.happy. Eu zic sai propui o intalnire. Sa vezii cum va intelegeti. Si daca si el da semne sa te placa... nu mai astepta. Incearca sa aflii parerile lui despre tine. sa se dea de gol singur.happy daca nu merge. incearca sa-i spui sincer ca il placi si ca ai vrea sa fiti mai mult decat prietenibig grin!

| Negative a răspuns:

Ft bogat?laughingrolling on the floorSa fim seriosi, esti sigura ca nu "il iubesti" doar pentru ca iti da ce vrei?

| Haose a răspuns:

Pentru voi ( fetele ) conteaza doar sa fie "bogat"?

| MEANGIRL01 a răspuns:

BOGAT fiind cuv de baza laughing

| mario_5170 a răspuns:

Iao mai pe ocolite si inca ceva prietenie intr-o fata si un baiat mai greu deci eu cred ca te place o data ce vb cu tinebig grin