| sdfgsgsgsdxcvdsvdsw a întrebat:

Am o problema, destul de mare.
Sa incepem cu ceea ca am 17 ani si am ceva probleme cu erectia si la general cu relatiile de genul, cind e momentul sa am relatii cu prietena mea pai pot sa nu am erectie mereu sau daca am pai tine citevai minute apoi cade, daca e vorba ca ma masturbeaza sau imi face "oral" e ok mai tine un pic dar daca bag penisul la ea in vagin e destul sa ma misc de citevai ori si termin este o situatie foarte jenanta...ce poate fi? Va rog ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul este unul singur si foarte simplu; iti lipseste experienta. Deocamdata nu reusesti sa-ti controlezi excitarea care momentan este mult prea intensa, dar care se va rezolva/va dispare incet incet insa doar dupa o anumita perioada de timp si multe acte sexuale. Nu uita, o partida de sex intotdeauna are mai multe reprize si de obicei fiecare tine mai mult decat precedenta. Succes

| sdfgsgsgsdxcvdsvdsw explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult...dar totusi nu cred ca are asta ceva cu erectia...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru sdfgsgsgsdxcvdsvdsw):

Tulburarile de erectie pot avea cauze genetice, fiziologice, psihologice sau medicale.O consultatie medicala ar putea fi de folos in rezolvarea acestei probleme.

| sdfgsgsgsdxcvdsvdsw explică (pentru corbulalbrosu):

O consultatie medicala la ce medic?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru sdfgsgsgsdxcvdsvdsw):

Medicul de familie ti-ar putea specifica cel mai precis, consider ca cel mai probabil o consultatie la urologie.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Faptul ca iti moare cand incerci sa o penetrezi, asta este deja o problema psihica care tebuie tratata de un psiholog.