Hehe, miroase a dragoste aici...
deci ea iti clar de inteles ca vrea mai mult de la tine daca iti cere inimioare la comenturi pe Facebook. cand te simti in stare cere-i sa iesiti...dar nu ceva fix un local, vezi ce ai tu chef ce vrea si ea, apoi va hotarati. poate iesi la o plimbare in parc si stati la povesti pana tarziu...e romantic si un start bun. sau mergeti la un local asa mai putin aglomerat, sa aveti o atmosfera mai intima. cand fata iti spune tot e un semn clar ca vrea sa o cunosti, asa ca tot ce iti ramane de facut e sa o intrebi daca pe seara vrea sa iasa cu tine succes.
Clar te place, crede-ma sunt fata, stiu ce zic Cel mai bine e sa o inviti in oras si din vorba in vorba sa o intrebi daca ea place pe cineva daca spune ca pe tine inseamna ca e tupeista daca spune ca nu si iti evita privirea e timida daca si ea iti pune aceeasi intrebare spune ca da, iti place de cineva, daca se intristeaza e clar ca te place si dupa poti adauga cev gen "da. pe tine" si astaa-i!
Frate din cate am vazut ce ai scris u sa stii ca daca nu o interesa de tine nu iti spunea cand e pe stop ia si plus de asta cand o fata iti spune asta inseamna ca vrea ceva cu tine adica sa faci sex cu ia deci fata e inebunita dupa tine numai ca ia asteapta ca u sa faci primul pas astept funda
Hmm...Chestia e că ea e și puțin nebuna... poate fi asta cauza din care îmi spune tot?
beausingurlamasamea întreabă: