| Marian9526 a întrebat:

Salut tpu...Am o problema/dilemă...Cum vreți sa o numiți

Eu sunt in clasa a 12a.Și vorbesc cu o fata din clasa a 10a.Eu am 2m și ea are 1.60
Eu 18 ani și ea 16
Am inceput sa vorbim acum o luna, iar după vreo săptămână a început să.mi de-a inimi la "noapte buna" și "la revedere"...Iar eu prima dată nu i am răspuns cu inima...Iar ea mi.a reproșat
+Că îmi zice mereu să.i dau "love" la pozele de pe FB pe care le pune.
Chestia e că mie a început sa-mi placa de ea...Dar nu știu dacă și ei îi place de mine...
Mai nou a început să.mi zică și când e pe stop laughing)...+că vorbim zilnic și noaptea până târziu, dar la liceu nu prea avem timp sa ne vedem, doar din mers, și ne salutam. Și mereu când ne vedem pe holuri...se uita la mine și începe să zâmbească. Cum îmi pot da seama daca și ea mă place?
as invita.o în oraș dar nu știu cum și unde(locatia)-eu sunt din Buzău happy
Mulțumesc pentru răbdarea acordată
Dau funda :* :*

6 răspunsuri:
| florinflorescu a răspuns:

Hehe, miroase a dragoste aici...
deci ea iti clar de inteles ca vrea mai mult de la tine daca iti cere inimioare la comenturi pe Facebook. cand te simti in stare cere-i sa iesiti...dar nu ceva fix un local, vezi ce ai tu chef ce vrea si ea, apoi va hotarati. poate iesi la o plimbare in parc si stati la povesti pana tarziu...e romantic si un start bun. sau mergeti la un local asa mai putin aglomerat, sa aveti o atmosfera mai intima. cand fata iti spune tot e un semn clar ca vrea sa o cunosti, asa ca tot ce iti ramane de facut e sa o intrebi daca pe seara vrea sa iasa cu tinewinking succes.

| NuConteazaCnSunt a răspuns:

Clar te place, crede-ma sunt fata, stiu ce zic laughing Cel mai bine e sa o inviti in oras si din vorba in vorba sa o intrebi daca ea place pe cineva daca spune ca pe tine inseamna ca e tupeista daca spune ca nu si iti evita privirea e timida daca si ea iti pune aceeasi intrebare spune ca da, iti place de cineva, daca se intristeaza e clar ca te place si dupa poti adauga cev gen "da. pe tine" si astaa-i!

| Nik_Nicola_1983 a răspuns:

Frate din cate am vazut ce ai scris u sa stii ca daca nu o interesa de tine nu iti spunea cand e pe stop ia si plus de asta cand o fata iti spune asta inseamna ca vrea ceva cu tine adica sa faci sex cu ia deci fata e inebunita dupa tine numai ca ia asteapta ca u sa faci primul pas astept funda

| Galaxy96 a răspuns:

Clar te place!

| Marian9526 explică:

Hmm...Chestia e că ea e și puțin nebuna... poate fi asta cauza din care îmi spune tot? laughing

| Emilian65 a răspuns:

Din ce povestesti, cred ca te place si vrea o relatie cu tine.