Buna Eu spun ca nu are rost sa te complici cu falsitati, o sa-si faca o alta parere despre tine, vorbiti pe facebook, fa-ti curaj si pe urma sun-o E un inceput sa vb cu ea pe fb, dar de pe contul tau
Fii sincer cu ea, dar sincer, foarte sincer cred ca ai de ce sa te temi pentru ca sigur de va refuza.
Asemenea relatii nu prea merg, sincer. Mai mult ca sigur ea cauta un baiat mai mare sau de aceeasi varsta cu ea..totusi daca tu vrei sa-i spui ce simti si n-ai curaj sa-i in fata, poti pur si simplu sa vorbesti cu ea pe fb...e cea mai buna cale
Mami...ai doar 12 ani ce Dumnezeu?
tu vrei iubire la aceasta varsta? copilareste puiule/invata/joaca-te/ fa-ti copilaria fericita si frumoasa, lasa iubitu pe mai tarziu si pentru varsta adecvata...chiar crezi ca poti cuceri o fata de 15 ani? hai sa fim seriosi.
O zi frumoasa sa ai
Ok... in primul rand fetele vor baieti mai mari, sau de varsta lor, din motive bine cunoscute. Desigur, exista si cazuri speciale Oricum eu zis sa o lasi moarta. Nu vreau sa-ti dau sperante degeaba. Planul ala..., scuza-ma dar se vede ca ai 12 ani! In concluzie, las-o moarta spre binele tau!
Altu ) pustiu' ai doar 12 anisori, ai tot timpu de relatii mai incolo, cand vei mai creste. Lasa dq lipeala si bucura-te de copilarie
Mutubal întreabă: