Dupa parerea mea, nimic. Doar pentru ca tu te-ai indragostit de ea, asta nu inseamna ca ea o sa se si uite la tine. Plus, o sa cam distrugi o prietenie, si posibil si o casnicie sau chiar o familie intreaga, daca se ajunge in alta parte.
Bagate in seama cu el si probeazal vezi da a e bun de ceva daca nu lasail babei sa stea cu el
Inseamna ca esti gerontofil e boala grea asta! nu prea are leac! adica are daca te lasi de asta
e ok stai linistit! ai putea adopta moda americanilor
adica sa faci sex cu mama ta
cand tatal tau nu e acasa la munca adica
prea tare
totusi revenind la babe
sunt unele care numai au sot e una ca a murit adica! a doua ca numai simt aceeasi atractie sexuala! si atunci cauta ceva mai proaspat! adica un barbat sanatos tun asa
Bună!
Eu cred ca NU AI O PROBLEMA!
Cred ca e ceva firesc și natural sa ni se întâmple asta. Dragostea nu tine cont de vârsta, sex, culoarea pielii, etc.
Bine ca nu e mama ta? Mai, ce sa zic, testează terenul și vezi ce și cum. Tu ești tânăr, potențial....cine știe, poate iese de o cafea.
P. S. Nu uita ca nu trebuie sa forțezi nota, trebuie sa fii gentil, etc.
Sincer,pot spune că nu e bine, riști să strici o prietenie, mai bine încerci să îți faci o prietena de vârsta ta. Eu cred că aici este atracție fizică mai mult
Mario1996 întreabă: