| GetRekt a întrebat:

Salut TPU, am o problema, eu am 21 de ani si m-am indragostit de mama prietenului meu, ea avand 50 de ani, ce sa fac?

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Gerontofil laughing

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Să nu-ți mai faci filme după "American pie".

| Hammurabi a răspuns:

Ești tu sigur că te-ai îndrăgostit?
Sau e vorba doar de o atracție fizică?

| Mayhem666 a răspuns:

Dupa parerea mea, nimic. Doar pentru ca tu te-ai indragostit de ea, asta nu inseamna ca ea o sa se si uite la tine. Plus, o sa cam distrugi o prietenie, si posibil si o casnicie sau chiar o familie intreaga, daca se ajunge in alta parte.

Răspuns utilizator avertizat
| just4ubr2015 a răspuns:

Bagate in seama cu el si probeazal vezi da a e bun de ceva daca nu lasail babei sa stea cu el

| vodami92 a răspuns:

Inseamna ca esti gerontofillaughing e boala grea asta! nu prea are leac! adica are daca te lasi de astalaughing e ok stai linistit! ai putea adopta moda americanilorlaughing adica sa faci sex cu mama talaughing cand tatal tau nu e acasa la munca adicalaughing prea tarelaughing totusi revenind la babelaughing sunt unele care numai au sot e una ca a murit adica! a doua ca numai simt aceeasi atractie sexuala! si atunci cauta ceva mai proaspat! adica un barbat sanatos tun asalaughing

| adorbanii a răspuns:

69

| SuperFata a răspuns:

Bună!
Eu cred ca NU AI O PROBLEMA!
Cred ca e ceva firesc și natural sa ni se întâmple asta. Dragostea nu tine cont de vârsta, sex, culoarea pielii, etc.
Bine ca nu e mama ta? Mai, ce sa zic, testează terenul și vezi ce și cum. Tu ești tânăr, potențial....cine știe, poate iese de o cafea.
P. S. Nu uita ca nu trebuie sa forțezi nota, trebuie sa fii gentil, etc.

| dariaflorina a răspuns:

Sincer,pot spune că nu e bine, riști să strici o prietenie, mai bine încerci să îți faci o prietena de vârsta ta. Eu cred că aici este atracție fizică mai mult