| Capbun_Lucian_Ciprian_1986 a întrebat:

am o problema eu si iubita mea am facut sex acum 2 zile si ei i-a iesit niste cosuri in zona vaginului care este problema, exista vreun leac

Răspuns Câştigător
| xanderblackx a răspuns:

Nu neaparat boli venerice... s-ar putea sa fie de la frecare, zona este destul de sensibila. sau, chiar vreo boala, ceea ce nu cred in cazul in care sunt doar mici cosuri sau mici bubite. acum sper sa nu fie vreo eczema ceva. numai bine

13 răspunsuri:
| Balonas98 a răspuns:

Hmm...a fost protejat? daca da..atunci poate e de la epilat.Nu are nici o legatura cu vreo boala sau vreo infectie daca ati folosit protectie...

| larrii a răspuns:

Iu doamne fereste, sa se duca la ginecolog sa isi faca niste analize urgent!

| Zenit313 a răspuns:

Felicitari! Esti tatic! happy

| RazvanRms a răspuns:

Da, trebuie sa o lingi mai mult cu limbawinking

| DOARoVIATA a răspuns:

Sa mearga la doctor alea se numesc boli venerice

| Latinmoon a răspuns:

Sa-si dea cu pudra si mixtura! Se vor trage in timp, pot fi si de la epilat! :d

| klark7410 a răspuns:

Poate s-a iritat de la epilat...

| iopoiop1 a răspuns:

NuPoate e doar o iritatie, nu poti sa stii, o fii folosit vreun big murdar, nu trebuie sa exagerati din prima.

| doolby a răspuns:

Da exista, castitate!

| Pissicuts a răspuns:

Nu te ingrijora, este normal la o fata asa ceva, poate este de la epilat, sau o iritatie la piele! Nu va ingrijorati! mic sfat: Sa o faceti cu, deoarece fata este sensibila in aceea zona, si se poaate infecta, si se poate ajunge la vreo boala!

| MaStErShOt a răspuns:

Dai cu nitica untura de porc. Trece 100 la 100, nu ca as avea vagin, dar am auzit la multa lume chestia asta. ( nu glumesc.)

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Cum e si la baieti : daca au bube pe penis este posibil sa fie vreo boala, asa si la fete, probabil e vreo boala. Acum depinde daca ai facut neprotejat sau cu cate c***e te-ai culcat inainte. Fara supararebig grin

| Emilian65 a răspuns:

Ai infectat-o, baiete! I-ai dat o boala.