| Xslider a întrebat:

Salut TPU, am o problema
Eu si prietena mea am întreținut relații intime, ea începându si viata sexuala
Totul protejat
Problema e ca i-a intarziat 3 zile, iar acum e totul dubios
Înainte avea dureri puternice in prima zi, si mult sange, acum e foarte puțin si închis la culoare, iar ca dureri a avut un disconfort.
Credeți ca asa tare ar fi putut afecta începerea vieții sexuale? Sau poate fi lichid de instalare a sarcinii?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Sa faca un test de sarcina. Daca cumva e insarcinata fii barbat adevarat, ia-o de nevasta si cresteri impreuna copilul.

| Violleta2022 a răspuns:

NU, sexul NU influenteaza cilul menstrual al femeii, DECAT daca fata este gravida.
Cel mai probabil are un ciclu de tip NEREGULAT, de care nu a fost niciodata constienta.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Frate de ce nu mergeți la ginecolog? Dece? Tu ști ca poate face infecție mare mare de tot și după este jale rău de tot? Ști nu? Ești conștient ca cu așa ceva nu-i de joaca și nici de glumit? Mergi frate la ginecolog urgent cu ia nu o lăsa în durerile alea nu o lăsa așa poate sa facă infecție serioasă și după o sa aiba probleme de sănătate serioase.

| Xslider explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Durerile erau cand era vorba de menstruație inainte, gen, luna trecuta

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Xslider):

Frate ce-mi spui tu mie acum este cea mai proastă scuză ever care a există vreodată. Ce are dacă mergi cu ia la ginecolog? Ce are dacă mergi cu ia sa alfi ce are cu Adevărat? Ești ginecolog? Dacă îți pasă cu Adevărat mergi cu ia si vezi ce are și nu face pe doctorul nu ești ginecolog. Și cu cât își va amână probleme de sănătate de fată o sa se agraveze și o sa prindă infecție sau poate avea și alte probleme serioase pe care nu le știe nici ia nici tu.