La 11 ani nu ai nici o problema, esti doar influentat de preocuparile amicilor tai, poate ceva mai mari.
Te-ai intrebat vreodata ce faci tu de 11 ani de zile pe pamantul asta?
Sa-ti spun eu, printre multe altele cresti, nu te-ai nascut cu inaltimea si greutatea pe care le ai acum.
Si ti-au trebuit 11 ani pentru asta!
Organele tale genitale abia au realizat ca exista, abia acum incep sa se dezvolte, tu ce-ai vrea, sa te culci in seara asta si maine sa te trezesti cu o podoaba de vreo 18 cm? Nu realizezi ca e o prostie?
In plus, afla, daca nu ti-a spus nimeni vreodata, ca in afara "problemelor" unui penis mic(care se poate mari), exista si "problemele" unui penis prea mare, caruia chiar nu ai ce sa-i faci si gasirea unei partenere va fi foarte dificila!
Si inca ceva.
Orice barbat preocupat de marimea penisului, are probleme de marimea IQ-ului personal.
Asa ca, straduie-te sa-ti cresti IQ-ul si nu dimensiunea penisului.
Daca o s-o faci, vei intelege si ce-ti spun.
Deci nu stiu , de unde atata rabdare sa raspunzi la astfel de intrebari
genial raspuns
Ai ceea ce eu numesc mi-ni-***. Condoleante! Daca n-ai bani, nu-ti fa sperante, ca n-ai sa ****zi nimic toata viata.
La 11 ani ma jucam cu masinutele prin nisip nici nu masuram cu subleru penisul. Ai' de copiii din ziua de azi.
Incearca sa tragi cate putin de ea in fiecare zi si unge-o cu margarina.stimuleaza centrii nervosi si catifeleaza
linarkfts întreabă: