| cosmo123 a întrebat:

am o problema foarte mare. am avut o relatie(pana de curand) cu o fata, de aproximativ 3 ani. acum ceva vreme ne-am certat foarte tare(nu intru in detalii) important este ca eu am gresit dar am recunoscuto si mi-a parut foarte rau. acum vreo 2 luni mi-a cerut o pauza pe motiv ca s-a racit, dar inca mai tine la mine. i-am acordato. dar acum nici nu ma mai baga in seama. spune ca tine la mine, dar nu mai vrea sa fie cu mine acum. si cel mai tare ma doare faptul ca a inceput sa vorbeasca cu persoane absolot necunoscute(in special baieti) despre relatia noastra. eu am crezut ca o cunosc destul de bine. dar se pare ca nu.
dupa toate astea, ce parere aveti de ea dupa tot ce v-am zis? dar spuneti-mi si o parere despre cele intamplate. sunt foarte demoralizat.

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Se pare ca motivul cu nevoia unei pauze a devenit cel mai des si politicos mod de a te desparti de o persoana care nu a inteles ca totul s-a sfarsit.

| SkyPilot a răspuns:

De acord cu neutrino. Iar cand cineva "da din casa" despre relatia in care este, relatia e pe duca. Poarta-te cu ea ca si cu oricare alta fata si cauta-ti pe altcineva. Chiar daca vrea sa se intoarca, nu o mai primi inapoi, nu vei avea parte decat de o alta runda de suferinta.

| cosmo123 explică (pentru SkyPilot):

Dar ea zice ca mai ma iubeste...

| SkyPilot a răspuns (pentru cosmo123):

Daca faptele nu coincid cu vorbele, intotdeauna ia-te dupa fapte. Eu am fost in situatia cu "dat din casa" in care o fosta prietena discuta relatia mea cu ea cu persoane fata de care ar fi trebuit pastrata confidentialitatea. In cazul meu asta a fost primul semn ca este ceva in neregula.

| cosmo123 explică (pentru SkyPilot):

Cred ca acum cel mai important e sa imi vad de viata mea. chiar daca sentimentele ma trag inapoi trebuie sa merg mai departe

| SkyPilot a răspuns (pentru cosmo123):

Exact asta iti spun si eu. Fete sunt destule, vei gasi pe altcineva.

| cristimihailov a răspuns:

Cosmo123, ti s-a raspuns, inca de catre neutrino.

Din pacate tu nu vrei sa accepti raspunsul. Dar asta este alta situatie.

Vrei sa intelegi si de ce s-a terminat.

E simplu. Ai gresit si ai calcat peste niste principii de viata ale ei, de la care nu face sau nu vrea sa faca rabat.

Invata din ce s-a intamplat si mergi mai departe.

Cat despre iubire, las-o asa. Da, te mai iubeste, dar ce ar trebui sa intelegi, si ea ti-a spus-o foarte frumos, fara sa iti calce in picioare orgoliul, este ca s-a terminat.

Iubirea are mai multe sectoare: iubirea de parinti, de prieteni, de iubit, de ex-iubit, etc. Tu ai trecut in alt sector in sufletul ei.

Obisnuieste-te. S-a terminat.

Cel mult poti eventual sa incerci cu alta tipa, o prietena de a ei, si sa o faci geloasa, sa vrea sa te recucereasca. Dar putin probabil.

| precious30 a răspuns:

Evident ca inca tine la tine, nu pot disparea sentimentele in fractiune de secunda.
Cu siguranta ii este teama sa mai aiba incredere in tine si incearca sa se confeseze altor persoane pentru a cere tot felul de sfaturi happy

| LastyDJ a răspuns:

Pai daca ai relatii cu fete de aproximativ 3 ani....Grav

| cosmo123 explică (pentru LastyDJ):

Pleaca ma de aici.