| Treiiiii a întrebat:

am o problema foarte mare si sunt intr-o stare urata, luni am incercat a2a oara sa o dezvirginez pe prietena mea am reusit dar nu am facut-o protejat care sunt sansele sa ramana? mentionez ca nu am ejaculat in ea. dar ma tem ca lichidul ala dinaintea ejacularii continea spermatozoizi din ce am citit pe internet dar vreau sa ma lamureasca cineva care chiar a trecut prin asta si cum a rezolvat, e tarziu pentru anticonceptionale? va rog frumos sa-mi raspundeti sunt speriat sad sad sad sad

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Nimeni nu poate spune care sunt sansele. Sunt multi factori in joc: daca era la ovulatie, daca este foarte fertila (se stie ca unele femei raman f greu insarcinate, pe cand altele raman imediat), daca ai avut o ejaculare cu putin timp inainte de contactul sexual etc. Eu as zice ca nu e, fiindca ar fi prea mare ghinionul. Te sfatuiesc sa nu mai risti astfel si sa folosesti prezervativul la fiecare act sexual. In felul asta o sa va formati un obicei si n-o sa mai uitati de protectie.

4 răspunsuri:
| monykutza a răspuns:

Sunt sanse mici sa ramana dar totusi este posibil sa astepte 10 zile de la contact si sa faca un test dimineata cum se trezeste ca sa fie cat mai exact testul

| neutrino a răspuns:

Sexul neprotejat cu prezervativ duce mereu la riscul aparitiei unei sarcini, indiferent de ziua in care e facut. Acum nu trebuie decat sa asteptati rezultatul stradaniei tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde mult si in ce perioada a lunii se afla.
Daca era in afara perioadei fertile, sansele sunt mici, relativ inexistente, daca prietena ta era in perioada fertila, sansele sunt pana la 30%.
Sincer, si eu prima oara, am incercat neprotejat si eram in perioada fertila. Subliniez doar am incercat, 2-3 penetrari si atat.
Si da, tarziu este pentru pastile.
Pentru calmare, sa faca un test de sarcina dupa 14-21 zile de la contact.
Eu zic ca o sa fie totul bine.
Bafta happy

| Treiiiii explică:

Sincer am citit cu drag raspunsul tau chiar de 2 ori, si vreau sa-ti spun ca nu faceam asta fara sa gandesc de 2 ori, am fost amandoi de acord stiind ca nu ne vom despartii ea si-a dorit asta mai mult pentru ca vroia sa incerce eu fiind baiat am zis ca nu vreau sa o intreb ci sa astept sa spuna ea cand simte...iar despre linistea in familie ar fi daca ea nu ar fi ramas...as scade in fata parintilor ei cat si in alor mei..si vreau sa mai spun ca sunt la varsta la care nu mi-as mai dorii o alta relatie..as dorii sa stiu si parerea ta despre problema mea. daca se poate.