Incearca sa te indragostesti de ea. Cand vei incepe sa o iubesti, vei spune: iubita mea este cea mai fidela si mai cuminte fata, o iubesc, am incredere in ea si nu permit nimanui sa o murdareasca nici cu gandul; vei simti ca ea merita incredere si respect si nu vei putea sa iti permiti nici un gand rau la adresa ei, un scenariu ca acum ti se va parea o jignire enorma, de nesuportat
Ia-ti o prietena urata ca muma padurii si nu vei mai avea probleme cu gelozia
Să realizezi că femeia pleacă de lângă tine și dacă ești și dacă nu ești gelos, stă atâta timp cât vrea, nu este un obiect.
Dacă te iubește, o să stea lângă tine, iar dacă nu-i arăți gelozia, o să-i fie mai ușor să stea, sunt și femei cărora le place să-și vadă bărbatul gelos, dar acuma voi știți.
La mine e simplu, stai bine, nu, iară bine Fără gelozie, nu am de ce, este vorba de sănătatea mea mintală în joc.
Take it easy!
Da. dar stii care-i chestia? Eu o iubesc foarte mult si faza cu stai bine, nu, iar bine la mine e stai bine, nu, atunci e rau. Si as vrea sa rezolv cumva chestia cu gelozia. Ea imi spune ca ma vede doar pe mine ca nu o intereseaza de nimeni altcineva dar mie tot imi trec chestii prin minte si mno. e enervant cand esti bine mersi si-ti vin in minte 1001 de scenarii si iti piere cheful de toate.
Overthinking, încearc să stai mai liniștit, înțelege că femeia dacă vrea, te înșeală și când se duce la magazin. nu are motiv să o facă, dacă era te lăsa demult, nu cunosc femei cărora să le placă să stea în 2+ relații, ele vor un singur partener, nu 10.
ps. știu că există femei cărora le place acest lucru, dar mă îndoiesc că este cazul tău dacă era nu veneai aici să scrii, ci apăreai la știri că te-ai luat la bătaie cu unul pentru ea
Dar tu ai inceredere in tine? Eu cred ca te simti putin inferior si ai impresia ca te poate lasa pentru altul. Stiu ca e aiurea sa te gandesti ca poti ramane fara persoana la care tii, dar incearca sa vezi calitatile pentru care iubita ta ar ramane cu tine si nu ar vrea pe altcineva. Ok nu zic sa fii nici foarte credul ca deja o dam in extrema cealalta. Oricum daca femeia nu te mai iubeste, poti tu sa fii perfectiunea intruchipata ca tot pleaca. Si acum fie vorba intre noi, cred ca si ei ii place sa te faca gelos, deci tine la tine, prin urmare nu ai motive din care sa fii gelos. Omul e o fiinta libera, si cu cat incerci sa il ingradesti cu atat mai mult va dori sa fie liber. Bafta!
anonim_4396 întreabă: