| theQuest a întrebat:

am o problema.I-am cam furat iubita unui bun prieten, eu o plac foarte mult si cred ca si ea pe mine.Dar este o problema inca nu s-a despartit de fostul(prietenul meu).Si acum nu stiu ce sa fac sa-i spun lui cum sta situatia?(se enerveaza foarte usor si face crize de nervi cateodata).

Răspuns Câştigător
| Laura0 a răspuns:

In primul rand trebuie s-o intelegi si pe ea, e primsa la mijloc poate nu vrea sa se desparta de ala pentru ca-l iubeste, daca-s de mult timp impreuna o sa fie cam greu, in al 2 rand ai discutat cu fata ca sa vezi daca sigur vrea sa fiti impreuna si daca te place? daca nu asta sa fie primul lucru pe care-l faci! in al 3 rand daca-i vezi ca se iubesc ei 2..eu zic sa nu te bagi..si daca tot vrei sa fii cu ea ..lui ii spui direct care-i faza si va intelege el la un moment dat..va fi suparat, dar ii va trece, nu-i ultima

4 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca as fi in locul prietenului tau si as afla ce faci tu, ma jur ca te-as astepta cu bata la colt de strada si ti-as da cateva pe spate.

| Laura0 a răspuns:

Dar sa fii 100%convins ca ea te place pe tine si ca vrea sa fiti impreuna..si trebuie neaparat sa vorbesti cu ea si sa dati cartile pe fata... tine-ma la curent^^. fundabig grin?

| theQuest explică:

Si ea ma place sunt sigur, ea nu-l mai iubeste pe el deoarece e gelos si posesiv.Numai ca el o iubeste foarte mult pe ea si va face foarte urat daca nu chiar va incerca sa o bata sau sa se razbune.Aaa si da ai funda big grin

| Naigroeg a răspuns:

Pai profta zic eu