Tin sa te felicit pentru maturitatea ta!
Nu vezi prea des un baiat de 15 ani care sa se preocupe de viitorul prietenei sale, si nu de modul in care ar putea-o convinge sa o duca in pat.
Spui ca ti foarte mult la ea, deci de ce consideri tu ca a-i putea-o influenta negativ? In ciuda celor celor ce ti-au fost spuse si iti vor mai fi spuse in continuare, eu nu cred ca o sa o influentezi negativ pe aceasta fata, atata timp cat tu intelegi ca relatia voastra trebuie sa se limiteze la plimbari in parc, saruturi, imbratisari. Pe scurt, trebuie sa fie potrivita pentru varsta voastra.
Crezi ca ti destul de mult la ea incat sa ii cunosti parintii? Daca da, atunci nu renunta la ea! Daca nu, poate ca ar trebui sa o lasi balta. Parintii ei au dreptate sa fie ingrijorati, pentru ca ei se tem ca fiica lor a dat peste genul ala de baieti, foarte comun in zilele noastre, care vor doar sex. Prin aceasta intrebare tu tocmai ne-ai demonstrat ca esti altfel, mai ramane sa le demonstrezi si lor .
Prin urmare, solutia ar fi sa incerci sa ii cunosti parintii. Sa le explici ca relatia voastra va fi una inocenta, potrivita pentru varsta voastra. Avand si sprijinul fetei, sunt sigura ca ei or sa fie placut impresionati de tine si de gestul tau .
Atat timp cat esti constient ca e mica, eu zic ca ai putea continua relatia asa pe ascuns, nu o vei influenta negativ, daca esti cu capul pe pamant. S-ar putea sa simta la un moment dat ca se maturizeaza prea rapid din pricina relatiei, si iti va cere sa va opriti. Totusi, daca voi tineti unul la celalat nu aveti de ce sa nu iesiti impreuna, si nu urcati mai sus de pupaturi.
Stai pe langa ea si cresteti impreuna. De ce crezi tu ca esti cu ea de 4 luni, asa ati hotarat voi?
Ramaneti la stadiul de prieteni si ATAT.Nu poti spune nici in gluma ca la 12 ani poti avea o relatie, ca sunteti iubiti, nici atat.Nu o respinge dar nici nu spera prea mult.Si inca ceva:nu mai vorbiti prin intermediul colegilor, o sa aveti- necazuri. Folositi macar biletele si inmanatile personal.m trecut si eu prin asta, acum cam 35 de ani.Mult noroc.
Cand cred ca ai dreptate cand spui ca nu ai cea mai buna influenta asupra ei, ea este inca prea tanara pentru experiente de genul.
acum nu stiu cat de mult tii tu la ea, insa vei vedea ca la scurt timp va fi ca si cand n-a existat.fa gestul matur de a te retrage pentru ai fi ei mai bine.
Trebuie sa intelegi si decizia parintilor, sincer ea este cam mica pentru o relatie!