anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. Imi place de o fata dar ei nu ai place de mine. La telefon vorbim si este de acord sa ne intalnim sa ne cunoastem mai bine dar cand o vad in oras cu prietenile ei si o sun nu mai vrea sa vorbim si isi inchide telefonul. Nu prea am tupeu sa ma duc la ea pentru ca, cred ca ma va respinge nu stiu ce sa fac. Va rog dati-mi niste sfaturi.

4 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Cu frica nu rezolvi nimic. Si apoi, ce ai de pierdut? Daca te refuza, o sa gasesti pe altcineva.Nu este prima si ultima fata, de pe pamant.
Atata timp cat accepta invitatiile tale, sa iesiti in oras, sa vorbiti, inseamna ca si ea simte ceva pentru tine!
Fa-ti curaj.
''Cu rusinea mori de foame!''

| clauss a răspuns:

De obicei ne place de o persoana virtuala, ne facem un portret virtual, vb frumos persoanei virtuale si cand e sa dam fata in fata sa schimba lucrurile, la unul din cei doi nu-i place s au nu vrea sa se intalneasca, asa ceva se intampla si cu voi, eu zic sa tineti legatura si sa n o fortezi, probabil ii place de tine ca prieten virtual

| Alex0194 a răspuns:

Daca nu vei incerca si nu ii vei spune ceea ce simti va fi mai rau (zic eu) poate ca e mai bine sa ii zici, te eliberezi de povara si daca te respinge macar nu-ti mai faci vise desarte... si daca ii zici si vrea atunci ai tras lozul norocos big grin Oricum bafta si numai bine.

| mariuSteaua a răspuns:

E clar ca ea e intr-o gasca care (crede ea) ar rade de tine.
Poate ca ea tine la tine si vede in tine ceva si de-aia vorbeste cu tine, insa ii e frica ca prietenele ei sa nu rada de tine.
Mai intalnestete cu ea si macar incearca sa te porti "bazat" big grin, multe fete iubesc asta, sa se simta aparate... Succes, o sa ai nevoie!