| ILkeCookies a întrebat:

Salut TPU

Am o problema,imi place de o fata, si ei de mine ( asa mi-a zis )
Azi un coleg ne-a propus sa jucam,, Fantana`` ( un joc cu pupaturi ) eu nu am vrut sa joc din 3 motive
1.nu vreau sa pup alta fata
2.nu vreau sa ma pupe alta fata
3.Nu vreau sa vad cum ea pupa alt baiat,sau invers

dupa ce am zis ca nu vreau sa joc imediat ea si un alt coleg au vorbit ceva la ureche,nu am auzit deloc ce au zis,dar sigur era despre mine,asa ca am plecat pana la magazin aiurea,ca sa nu stau acolo
Recunosc sunt gelos,dar n-am ce sa fac asa sunt eu
Pe drum mam tot gandit oare ce au vorbit ei acolo,tot ce mi-a trecut prin gand a fost ca vor iar sa isi bata joc de mine ca au mai facut-o de cateva ori,am stat mult suparat atunci,dar mai mult pe fata pe care o plac,ca de cele mai multe ori ea este cu ideea,mi-a promis ca nu o sa mai faca asa, am incredere in ea, dar totusi ma gandesc tot la acest lucru
Am venit inapoi la cei 5 ( erau mai multi care se jucau acel joc ) si rapid am inventat o scuza ( m-am lovit cu capul intr-o bara ) ca sa plec de acolo
Dar inainte sa ajung am auzit vocea fete-i pe care o plac,( nu m-am uitat la ei, eram cu privirea in pamant ) si am auzit sunetul ala cand saruti pe cineva

Voi ce credeti?
FuunDa, pentru cel care ma poate ajuta

Răspuns Câştigător
| Tonita a răspuns:

Nui lasa sa-si bata joc de tine.
Fi barbat opunete nu sta pe ganduri actioneaza sau poti so pierzi flirteaza cu ea date la eafi romantic.
Si daca o sa prinzi vreodata momentul sa fii singur cu ea sti ce ai de facut... sarut-o pasional.
Deci bft si tine cont de sfaturile astea nu trebuie sa-mi dai funda daca nu vrei.
Fac asta casa ajut lumeahappy.

2 răspunsuri:
| Nutellajustforme a răspuns:

Probabil ca s-a auzit de la cei care jucau. dar oricum daca tu o placi pe aceasta fata ar fi bine sa faci ceva pentru ca alti baieti vor veni si ea nu o sa stea sa astepte dupa tine sa faci primul pas.winking si o sa ramai doar cu privitul.

| AnToNiO12o a răspuns:

Bro` si eu URASC sunteul ala I don't want to see... baga ID meu de yahoo si te ajut din mai multe pincte de vedere ok?: a_antonio57