| ClaudiuGoosty a întrebat:

Am o problema in dragoste, in viata.Deci:
Eu am fost cu o fata timp de 4 luni,deci o iubeam extrem de mult, am fost pentru ea primul iubit, prima ei dragoste.Si dupa nu stiu ce am avut in cap si m-am despartit de ea, dar eu inca o iubeam. Dupa cateva luni ea s-a cuplat cu un alt baiat si dabia acum mi-am dat seama cat de mult o iubesc.Ea se iubeste foarte mult cu baiatu ala.Eu de 5 zile plang in fiecare noapte dupa ea, nu pot trai cu gandul ca nu o am.Nu o pot uita, nu vreau sa o uit, o iubesc prea mult.Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| corhaz a răspuns:

Trebuia sa gandesti asa cand ai parasit-o, acum sanse mici sa mai fii vreodata cu ea poate sanse zero amice

| neutrino a răspuns:

Plangi pana cand vei intelege ca asa este in viata. Dupa aceea, spala-te pe ochi cu multa apa rece si ...traieste-ti frumos viata, asa cum iti este si sufletul tau.

| NoRegretsxx a răspuns:

You're fucked.
Ai putea sa vorbesti totusi cu ea si sa ii spui tot ce ne-ai spus noua si aia e.
Sau poti sa stai in casa si sa-ti plangi de mila pana te plictisesti si o sa iti treaca tot.
Mult succes!

| Splaş17 a răspuns:

Ce ar fi dacă te-ai duce la ea să-i spui toate astea?winking
Dacă nu vei reuşi nimic, treci peste.
Aşa-i viaţa, şi nu mai plânge... nu are rost dacă ei nu-i pasă.

| nonameXD121314 a răspuns:

Nu prea ai ce face. decat sa o iei inapoi..peste nu poti trece. stiu cum e. am trecut si eu prin asta
deci te duci la ea si i spui asa :
iubire imi pare rau ca m-am despartit de tine. te vreau inapoi. am fost prost atunci. nu am stiut cu adevarat ce simt. acum ca team pierdut mi-am dat seama ca te iubesc mai mult decat orice. te vreau inapoi. as face orice sa te am inapoi. nu pot pierde o fata asa speciala ca tine. nu pot trai fara tine. eu asta i-am spus iubitei dupa ce ne-am despartit si si-a gasit altu... si s-a intors la mine

| Anonim1045 a răspuns:

Of, chiar nu inteleg ce e in capul vostru ma? De ce trebuie sa pierdeti o persoana ca sa va dati seama cat de mult o iubiti? Logic ca plangi daca ai fost incapabil sa-ti dai seama ca o iubesti inainte sa te desparti de ea. Ai fost prima ei dragoste, ea este cea care a suferit, tu esti the bad one here.
Acum tot ce poti face este sa ii spui ca o iubesti si sa astepti reactia ei inapoi, dar nu cred ca o sa iasa ceva daca ea e fericita cu altul.
"Si dupa nu stiu ce am avut in cap si m-am despartit de ea, dar eu inca o iubeam"
1.Pai nu, nu o iubeai cu adevarat ca daca o iubeai nu te desparteai de ea.
2. Fix your head, man! nici noi nu stim ce ai avut tu in cap, dar asta e problemalaughing

| LeKaAlex a răspuns:

Sigur n-ai baut vodka cand i-ai dat papuci? Acuma ea nu te va mai ierta, plangi cat vrei, si nu e recomandat sa-ti faci gagica la 12 ani ai inteles?

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Nu-ti ramane decat sa continui sa iti para rau pentru ce ai facut. Eu zic sa ne te bagi in relatia lor, las-o sa fie fericita daca chiar o iubesti. A fost greseala ta, dar din pacate nu prea mai ai sanse sa o repari. In schimb poti sa iti cauti o alta fata si poate incetul cu incetul o vei iubi. Si in cazul asta nu mai face asemenea greseli prostesti.

| PeFuga a răspuns:

Pai da-i un mesaj si zi-i ca o vrei inapoi. Atat, unul singur, ca sa stie, nu fi disperat. Poate ca nu o sa se desparta de el acum, dar fii pe faza, ca atunci cand or sa se desparta sa apari si tu din nou in peisaj. Trebuie sa ai rabdare, dar asta e riscul daca te-ai despartit fara sa te gandesti inainte...
Ori asta, ori iti vezi de viata ta si iesi cu altele pana o sa iti pice una cu tronc si uiti de ex. Sau iesi cu mai multe si apoi fosta prietena o sa fie fosta si o sa te caute ea laughing Multe fete sunt suficient de nebune incat sa faca asta!

| Buburuzoi a răspuns:

Depinde si de cat timp e ea cu tipul ala. Afla-i programul. si asteapt-o cu niste trandafiri si cu un discurs foarte frumos. Explica-i ca ai fost un idiot..si ca iti pare rau si etc.
Ai grija sa nu afle actualul ..ar fi nasol.
Bafta!