Ceea ce trebuie sa stii/sa afli si tu chiar si doar acum mai tarziu, din moment ce pana in prezent nu te-ai informat corect, se refera la faptul ca este cu totul IMPOSIBIL ca dupa trecerea a doar 2 saptamani de la formarea sarcinii, in organismul femeii sa poata sa apara asa cum ai afirmat : ""am avut greata, apoi au inceput durerile care gen tineau toata ziua, inclusiv pana acum'',
deoarece dupa trecerea a 2 saptamani sarcina se reduce de fapt o simpla celula microscopica care inca NU poate interactiona cu organismul. De obicei starile de rau, de disconfort sau durere reprezinta simptome premenstruale care apar doar atunci cand NU exista o sarcina formata si instalata in uter. Multa sanatate!
Dacă ar fi fost cum spui tu, toți romanii ar fi fost însărcinați în zilele de 25-27
????
Adică e de la mâncare.
Stiu ce ai vrut sa spui pusesem un emoji care radea cu lacrimi dar se pare ca le TPU asa se vede
Tot aia e. Plângea ca e prea plin și îl durea stomacul.
Ai mâncat prea mult sau ai o indigestie. Eu zic sa te calmezi. Daca iti întârzie menstruația mai mult de 8/10 zile atunci faci un test de sarcina.
beausingurlamasamea întreabă: