| Luca212006 a întrebat:

am o problema, iubesc o fata care sta in Cluj si are 18 ani iar eu 12 stand in Zalău. Noi doi ne-am cunoscut intr-o vacanta in care am facut o gluma cum ca am fi impreuna, doar ca eu am inceput sa simt ceva mai mult pentru ea dar nu la fel si din partea ei. Nu stiu cum sa o cuceresc pentru a avea macar o sansa cu ea. Ajutor!

10 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Fratele meu, fetele de 18 ani se uita la aia de varsta lor sau mai mari, trecuti de 20, unele merg pana la 25 si dupa, ii place de tine ca prieten, daca esti cu bun simt si vorbesti frumos cu ea dar tu esti doar un copil, nu puteti fi impreuna, este anormala o asemenea relatie, nu doar dpdv moral ci si dpdv legal.
Glume faci cu oricine despre orice dar pana la adevaratul act mai e cale luuunga! Mai cresti, inca esti tanar, la varsta ta nu ma durea pe mine capul de fete, imi traiam viata, ma jucam si nu ma interesa de nimic... Acum zi-mi ca vrei sa te si insori cu ea laughing, e normal incep hormonii sa se dezvolte, ai tot felul de fantezii si alte alea de acum. mai asteapta.

| mihaicelsfant a răspuns:

Frate poate ai noroc ceva. dar nu iti garantez sad totusi inca nu sti ce vrei sa faci maine apai peste 2-3 ani

| Subsemnatul123 a răspuns:

La 12 ani logic ca nu este la fel di din partea ei. Fata aia probabil cauta un barbat cu masina si loc de munca bun, tu mai ai de mancat mamaliga inca pe cat e varsta ta ca sa ajungi sa ai masina si un job bun. Abia atunci poate o sa incepi sa atragi si femei.

| LLuk21 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Am serviciu, is fotograf la evenimente si mai fac si sedinte foto
PS: asta este
noul cont cel de pe care am pus intrebarea am raramas fara parola

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru LLuk21):

Ma refer la un job cu program full-time. De fapt ma refeream la un om care este complet independent si pe picioarele sale.

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns:

Observ ca mutla lume te descurajeaza Luca, ei bine eu zic sa nu ii asculti.Adevarata dragoste nu are varsta.Iti recomand sa ii trimiti mesaje, sa vorbesti cu ea si dupa mai multe conversatii sa ii spui ce simti cu adevarat. Daca mai ai ocazia de a te intalni cu ea sa faci o miscare un sarut, o imbratisare, sunt sigur ca ea e o fata deschisa la minte si te va accepta.SUCCES!
Funda?

| LLuk21 a răspuns (pentru MaziluHDGAMMING2009):

Scuze contul de pe care am scris intrebarea a ramas fara parola asa ca nu ma pot loga

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns (pentru LLuk21):

Multumesc ca m-ai informat.

| Adriana5 a răspuns:

Esti putin cam mic, fetele de 18 ani caută băeti ( ca de exemplu 20-25 ani)... Nu cred că îi poti oferi ceia ce dorește, m-ai asteaptă putin să crești apoi vei căuta fete.

| Țigănușlenes a răspuns:

Ești cam prost, cine crezi că intră în închisoare pentru tine?