In oras, in general ne comportam ok, dar cand vine vorba de sex, se strica tot.
Prea puține detalii ca să putem da un răspuns eficient.
La o primă vedere, un răspuns posibil ar fi - caută alta. Pentru încă un an. Apoi iar alta... etc.
Nu pot cauta alta, nu sunt genul de baiat care merge 'din floare in floare', pur si simplu tin la ea si vreau sa fac ca lucrurile sa mearga bine.
Atunci trebuie să te cam castrezi. Sau să accepți că ai nevoie de (încă) o persoană care să-ți satisfacă și această nevoie.
Îți spun sigur (din experiență) - chiar dacă acum sentimentele sunt puternice și crezi că sexul nu e cel mai important lucru într-o relație, cu timpul o va eroda până la destrămare. Și cu cât lași mai mult timp să treacă, cu atât va fi mai greu și mai dureros finalul.
Pai uite care e chestia:
1) nu sunteti compatibili sexual, tu ai dorinta mare ea nu - asta e o problema, solutie - sa iti gasesti alta.
2) nu mai sunteti atrasi unul de altul, a disparut chimia intre voi, viata voastra e o rutina - solutia: gandeste la ceva schimbare - excursie, o inviorare ceva.
Eu am patit cam la fel cu iubita: primele 4 luni de relatie faceam sex in fiecare zi, doar in zilele rosii o lasam in pace, iar dupa o perioada am inceput tot mai rar si mai rar. Am vorbit cu ea si a zis ca nu e chiar asa 'interesant'= excitant atat de des de facut sex - ca doar nu suntem animale. Uite ca are dreptate fata, des sa faci sex nu e ok, sa zicem asa, dar nici chiar 1 in luna. Vorbeste cu ea, alege - sex sau relatie, fete mai sunt pe lumea asta!
Vorbeste cu ea si spune-i lucrurile astea.
Cum stai cu igiena? Poate te lasi pe ea, n-o faci sa se simta bine. Schimba si tu tactica. Fa-te mai sensual, fa-ti timp pentru preludiu, excit-o mai elegant, nu o pui direct in pat, i-o tragi si gata.
Flirteaza cu ea nitel, bate si tu apropouri mai subtile, fa-i un masaj etc., etc.
Acorda-i atentie in fiecare zi si nu cand ai tu nevoie de sex, pentru ca de-i oferi atentie numai cand ai nevoie de ceva, in timp fetei i se-apleaca.
E sensibila cand vine vorba de sex, oral nu i place si de fiecare data cand facem ea grabeste lucrurile, eu vreau sa fie dragoste, nu sex.
Am vorbit despre subiectul asta, ea spune ca pur si simplu nu simte nevoie de a face sex, in general in oras nu se pune problema pe subiectul relatie, adica ne pupam si toate cele, e ok.
Pai daca nu-i place sa-ti faca oral, n-o mai forta cu asta.
Tu ii faci ei? Placerile ar trebui sa fie egale.
Dupa cum ti s-a mai spus pe aici, fara sex o relatie nu exista. Hai, in perioada adolescentina, atunci e copilareala, dar cand e ceva serios nu tine si crede-ma ca stiu ce vorbesc.
In timp vei acumula frustrari, ea te va vedea ca pe un prieten-iubit si nu ca pe un iubit in totalitate, va fi calma in felul ei, pe cand tu vei fi frustrat si vei ajunge sa n-o mai suporti.