Esti razbunator si prost, nu trebuia sa o jignesti sub nicio forma, indiferent ce i ti spunea ea, tu daca erai destept o inregistrai si duceai inregistrarea audio directorului si erai baiat destept, asa ea se va razbuna pe tine deoarece tu ca fraierul ai jignit o, asa este la servici, colegi impertinenti rai care te jignesc, tu nu trebuia sa i raspunzi cu aceeasi moneda adica nu trebuia sa o jignesti, si mai si ameninti ca nu stie ce o asteaptă, vezi sa nu i ti faca directorul plîngere la politie pentru hartuire sau chiar colega ta si atunci sa vezi ce te asteaptă pe tine.
Parerea mea este ca ai gresit, data viitoare daca mergi la director incearca macar sa ai dovezi(inregistrari audio) care sa iti sustina credibilitatea, daca sefa nu te respecta trebuie doar sa o raportezi nu sa o judeci/injuri.
Capul plecat sabia nu il taie.
Ca ti-au semnat singur plecarea din firma!
Asa ceva nu este normal si nici acceptat in nici o firma din lume. Sa-ti jignesti seful, sa refuzi reptata sa faci ce ti se cere, poti fii dat afara imediat ori trebuie sa te consideri super norocos daca ti se va mai da o sansa, cu conditia sa iti corectezi comportamentul huliganic.
Recunosc ca nu am respectat-o niciodata.
Începe de acolo. Caută motive să o respecți.
Și eu am mulți angajați.
Dar dacă ar fi unul ca tine (cu tot ce ai povestit mai sus) ar zbura instantaneu. Fără nici o explicație.