Prietene! uita frate de ea.se foloseste de tine.fi mai indiferent cu ea nu o mai baga asa de des in seama sa se simta cum te simti si tu.fa-ti curaj si intreab-o direct daca te place daca nu pa,sunt multe fete in lumea asta. daca nu te cauta,nu vrea sa iasa cu tine,e clar ca nu are trebuie cu tine.tie iti place de ea,a vazut ca o inviti nu stiu unde chestii din astea si acum ea face misto de tine sa vada de ce esti in stare, ignoro pur si simplu, sau incearca sa iesi cu alta fat sa te pupi de fata cu ea si atunci o sa se oftice si o sa incerce sa se intoarca la tine.nu trebuie sa pui suflet la ea, nu vezi cum te trateaza, tu pui suflet la ea si cand o vezi cu alt baiat suferi enorm crede-ma ce iti spun o sa te simti ca un prost ca tu ai fost bun cu ea si ea... bafta
Nu iti mai bate capul! A vazut ca iti place de ea si acum se foloseste de tine! Ba chiar, s-a plictisit sa stea de vorba cu tine si ti-a dat offline! Sfatul meu este sa incerci macar sa fi mai indeferent cu ea, adica, cateva zile nu o baga in seama pur si simplu nici pe mess pe nimic. Vezi daca te cauta ea. Daca te cauta inseamna ca te place, daca nu, ia-ti gandul si gaseste-ti alta fata. Bafta multa
Bai baiatule fata asta are multe figuri in cap tu nu ti-ai pus si tu intrebarea "ba oare ai ei sunt orbi cum mama dracu ea sa se culce cu un baiat in casa cu masa si cu tacsu" sau faza cu "m-as simti prost si ca nu are bani" e smechera din moment ce un baiat invita o fata la suc e evident ca baiatul va plati.Si tu cand ai vorbit pe mess cu cine ai vorbit nu a fost niciun baiat poate a fost ea si avea chef de glume.sau daca ea se culca cu orice baiat pe care il vede las-o ca e ajunsa rau fata. Vorbeste cu ea serios si zii "Draga.numele ei.tu stii ca mie imi place de tine si te-as ruga sa imi spui acum daca vrei sa fim impreuna sau nu si daca iti zice ca se mai gandeste sau ca nu stie ce sa faca zii ca vrei neaparat un raspuns indiferent ca va fi pozitiv sau negativ si asa o termina si ea cu figurile.
Anonima17191 întreabă: