anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, nu stiu ce importanta are si ce consecinte de viitor poate avea. Problema este urmatoarea:

Am impresia ca prietena ma pune intotdeauna pe locul 2 si orice altceva este mai important pentru ea. Ma simt dat la o parte. Are o situatie mai complicata momentan dar o sa se schimbe. Datorita situatiei asteia ea ma pune pe locul 2 cel putin asa cred eu. Eu intotdeauna cand trebuie sa fac cv pentru ea imi pun deoparte planurile si o pun pe ea prioritara asta in cazul in care planul respectiv poate astepta.
Ce ma intreb eu este ca ce fel de persoana este acea care il pune pe cel iubit pe locul 2? ca eu nu inteleg deloc asta.
Poate ma ajutati sa inteleg.

Multumesc!
Ce ma intreb eu este ca ce fel de persoana este acea care il pune pe cel iubit pe locul 2?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dupa felul in care pui tu problema, cred ca esti foarte egoit si gelos.

| miawiu a răspuns:

Tu esti foarte egoist, daca fata are o situatie mai delicata, nu o mai suprasolicita si tu.
femeile nu sunt pasari, care trebuie puse intr-o cusca, trebuie lasate "sa zboare". daca nu`ti mai convine situatia, cauti pe alta si gata... "Cerul este limita" iubirea este ceva efemerhappy

| JustMe_8624 a răspuns (pentru miawiu):

Nu sunt deloc egoist si nu o suprasolicit cu nimic chiar are tot timpul din lume dar acele 2 - 3 ore cat si le petrece cu mine intotdeauna intervine altceva si ea trebuie sa rezolve.
Eu am intrebat ceva: rog raspuns la intrebarea aia.