| Andy147 a întrebat:

SALUT TPU!
Am o problema nu stiu cum sa va explic.
O fata vrea sa fie cu mine... mie imi cam place de ea dar un prieten de la meu imi spune sa nu fiu ca e curva si alte chesti urate despre ea...
Ma puteti ajuta cat mai repede cu raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| patria a răspuns:

Deci prietene faci in felul urmator.
O atingi pe cur si ii zici daca vrei sa o faceti.
Daca vrea o testezi sa vezi daca o ia in gura, dca o ia e curva.

9 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Stai si tu un timp cu ea fara sa pui suflet si daca merita ramai cu ea...numa sa nu te indragostesti ca prostu si ea chiar sa fie curva

| Awesom a răspuns:

Tu daca asculti ce zice ala, n-o sa fie bine de tine.

| anamaria0974 a răspuns:

De ce asculti la ce spun altii inainte sa o cunosti cu adevarat? Poate si lui ii place de ea si nu vrea concurenta, te-ai gandit la asta? Parerea mea este sa nu mai asculti ce zice lumea, lumea e rea, incearca sa te convingi singur cum este ea cu adevarat, si pe urma vei lua o decizie privind relatia voastra. Bafta!

| Venssyk a răspuns:

Asculta si mai departe ce zic altii si sigur ca ajungi bine laughing)
Tu ai parerea ta? Pentru tine conteaza ca e curva sau nu? Baiete ai o viata, traieste la maxim orice clipa!

| sofisis a răspuns:

Si daca ala iti zice sa te arunci in fata trenului, o faci?
Sa inteleg ca fata cere bani contra favoruri sexuale? Ca asta inseamna curva...
Daca a avut mai multi parteneri nu inseamna ca e curva...asta nu pricep orgoliile voastre de macho straight face

| Solitude15 a răspuns:

Pai... vezi si tu tu nu o cunosti accepta sa fii cu ea si apoi vei vedea e adevarat
P.S. prietenul uneori din invidie devine cel mai mare dusman am tau

| Seyko a răspuns:

Pai tu nu o cunosti pe fata respectiva, nu o stii daca e curva sau nu?
Prietenul tau s-ar putea sa fie doar gelos ca fata respectiva te vrea pe tine si nu pe elwinking

| ILoveYou26 a răspuns:

Nu trebuie sa asculti ce zice el.Pt ca prietenii nu-ti vor intotdeauna binele.
Fa ce crezi tu.Si daca e c**va ce? Tu esti baiat si oricum n-ai nimic de pierdut.
Incearca sa fi cu ea, si vei vedea cum este.

| ღcamyღ a răspuns:

Poate prietenul tău e gelos că ea vrea să fie cu tine și nu cu el... Acceptă și vei vedea dacă e sau dacă nu e.
Succes!