Buna ciprian,
dragul meu eu cred ca tot ce trebuie sa faci s. o ai cat mai mult timp, adica sa nu o pierzi cum ai spus tu este sa incerci sa faci tot posibilul sa. i fi alaturi, adica oricat de greu ne.ar fi in anumite momente daca simtim suflarea unu om care cu adevarat tine la noi aproape totul pare mult mai usor.asa ca incearca si tu sa ii arati ca. i esti cu ea, ca nu e singura, acum sunteti 2.nu spun ca trebuie sa vorbiti neaparat 23 din 24 de ore pe zi ci si 5 minute daca vorbiti sau sa. i trimiti 3 mesaje, e un gest care conteaza foarte mult, pentru ca aici nu cantitatea conteaza ci calitatea.
cat despre ce i.ar putea face parintii ei, ei bine eu nu vred ca trebuie sa. ti faci atat de multe griji.adica uneori parintii sunt mai severi, dar fac asta doar pentru ca vror sa.si protejeze copilul, nu cred ca i.ar face vreodata rau. poate o sa se supere pe momont dar cu siguranta parintii sunt cei care au cea mai mare putere de a ierta.
iti doresc din tot sufletul sai ai parte, dregul meu de multa bafta si de tot ce. i mai frumos pe lume.sa fi fericit si sa ai parte de cea mai f rumosa poveste de iubire alaturi de cea la care ti
mult succes
pupici
Ehmm piciulito dispari de aici!
Simcer se cunosc de 5 zile!
Dupa 5 zile deja se iubesc...
Merci mult dafy pentru raspuns," suntetiprearatati" eu am cerut sfaturi bune nu sa vii u sa spui ca eu sunt disperat nu vreau sa folosesc un limbaj indecent dar numele ce il ai pe TPU suntetiprearatati ti se potriveste de minune. Si oricum nu cont de cat timp o cunosc, exista si dragoste la prima vedere, daca voi nu vedeti asta e partea a 2a oricum multa bafta.
In primul rand asta e parerea mea, si am toto dreptul sa mi. o exprim, cu atat mai mult aici unde de fact destpre asta e vorba.
eu am incercat sa il ajut in felul meu si nu vad unde am gresit.
si in plus eu nu am spus ca se iubesc, stiu ca pana la iubire e cale un pic mai lunga insa daca el isi face atat de multe griji pentru ea asta inseamna ca cel putin din partea lui senitimentele incep sa ia nastere.
si repet e doar parerea mea, si asa cum tu ti.ai spus. o pe a ta am avut si eu dreptul s. o fac, insa diferenta e ca eu nu te judec pe tin asa cum faci tu cu mine.
in orice ca imi cer scuz daca am gresit cu ceva
Nu stiu ce sa zic parerea mea e ca tu, traiesti din vise, carti, filme si seriale tv pe bune nu stii ce inseamna dragostea, mai bine nu te bagai in seama adica sa ma faci retardat nu stiu daca e cazul, nu cred ca sunt eu acela unica problema in acest discurs esti tu. Multa bafta si daca doresti te rog nu mai imi posta alte raspunsuri "SUNTETIRETARDATI"
In primul rand ai putea incepe prin a folosi "-" in loc de ". ".
Aici pe TPU oamenii se ajuta unii pe altii, nu se conduc la confuzie.
Tu, prin raspunsul tau ai incercat sa-i dai niste sfaturi asupra dragostei.
Simcer, te crezi cumva mai desteapta decat el?
Tu chiar crezi ca te poti compara cu mintea unui copil?
Daca nu-ti dai seama de prostia pe care ai facut-o, te rog, cand i-ti mai vin "pareri" asa de extravagante, spune clar in raspunsul tau ca este numai parerea ta de cel putin 2 ori. Multumesc pentru atentia acordata si i-ti doresc sa ai un timp bun alaturi de prietenii tai pe TPU!
Te rog sa te uiti la mail, ti-am trimis un link la o intrebare.
Umbra te cheama.
Sincer ...imi cer scuze dar chiar nu a intele sâce ai vrut sa-mi spui
Mai, daca nu-ti posteaza el i-ti postez eu, nu-i problema.
Suntetiprearatati face parte dintr-o retea de utilizatori
de pe TPU care au ca responsabilitate a raspunde coerent la intrebari incoerente, deci te rog, nu oprii acest utilizator prin a-ti exprima ura fata de el intr-un mod atata de adecvat.
I-ti multumesc pentruu atentie si i-ti doresc ca raspunsurile domnului "Suntetiprearatati" sa i-ti lumineze mintea si sufletul.
Cu dragoste, Umbra.
Pustiulica zici tu, va dati mari pe net ba, dar daca va ameninta cineva va rahati imd pe voi, chiar traiesti din basme, se vede prea bine, tu ai aflat pe net ce e iubirea omule, tu nu ai simtit acel sentiment si daca tot zici pustiulica, stii ce nu te mai baga sa raspunzi la pusti asa cum ma numesti tu pe mine ca daca ai mai mult de 18 ani sa fii sanatos dar nu pare oricum iti multumesc pentru raspunsuri
Mai, eu zic s-o lasi mai moale, si sa intelegi ca acest pusti are capul in nori.
Asa e.
E PAREREA MEA! si repet am dreptul sa mi. o exprim oricand si oriunde am eu chef.in plus nu am spus ca ma cred ma desteapta decat el in schimb tu daca scrii "i-ti"imi cau dau seama cat de destept esti... oricum vezi. ti de treaba si lasa.ma pe mine sa fac ce vreau nu ai nici un drept sa ma judeci atata tp cat nu ti.am cerut. o
Stii sa te iei de mine dar nu vezi si pe laxy ala ca vorbeste ca la usa cortului, copii crescuti in mahala o seara placuta mrs de raspuns
Dafy, eu sunt un administrator de pe TPU si am ca slujba sa-ti urmaresc raspunsurile deoarece au fost reporturi asupra raspunsurilor tale, va trebui sa intelegi ca eu nu am nimica cu tine, ci mai degraba cu raspunsurile tale, daca nu vrei ca sa fii suspendata, fixeaza-ti gramatica!
Raspunsul era pentru prearatati nu pentru tine in mod special, tin sa te anunt ca sunt din Suedia si nu din mahala, mai las-o mai moale, suntetiprearatati sa simtit ignit din cauza raspunsurilor tale, atata tot.
Deci daca vrei sa ne dovedesti ca esti mai bun decat noi, cere-ti iertare de la suntemprearatati.
Lool sa imi cer scuze de la cine? hai ma fugiti la culcare ce aveti, v-ati lovit la cap? sa imi cer iertare eu de la niste prapaditi bag picioarele in comunitatea voastra cu niste conducatori de 2 lei care fac tara de ras
Ok gresesc, dar nu fac asta pentru ca nu stiu ci pentru ca imi este mai usor asa.in schimb ar putea sa-mi atraga atentia cineva care int-adevar perfect la gramatica limbii romane, insa tu care scrii "I-TI"sau "nimica" nu ai nici un drept sa-i faci astfel d eobservatii.
adic anul am nimic cu oamenii care imi spun ca gresesc, pentru ca sunt om si ca orice om greseala face parte din fiecare, insa atata timp cat si tu faci exact acelasi lucru ei bine uita-te mai intai la propriia ta problema inainte de a te uita la altii.
Cel putin nu am primit atatea reporturi ca si tine, si oricum crezi ca mie chiar i-mi pasa daca scrii corect sau nu?
SImcer, nu prea dar asta mi-e slujba, nu pot s-aleg ce vreau
Serios? noi nici dupa ani nu stim ce sens are replica "te iubesc", dar totusi o folosim, asa ca ce tot dramatizati aici, totul are un inceput, baiatul n-are ganduri rele cu ea, dupa cum relateaza, distrati-va copii! vorbeste cu ea, cunoaste-i parintii.
Dupa 5 zile -.- sa fim seriosi, agreez cu o iubire tanara dar nu dupa 5 zile aia e deja nonsens
Asa este
Problema este intre ea si parintii ei, tu nu ai ce sa faci tu poti doar sa o sfatuiesti. Ea trebuie sa vorbeasca cu parintii sa le spuna ca a crescut si vrea sa se distreze, sa se uite dupa baieti, sa isi traiasca copilaria. Este cam greu sa le schimbati opinia mai ales ca au o fata si sunt mai protectivi din cauza asta.
Sexistii naibii, asa ma pot enerva cand se fac exceptii la fete, tampitenia asta de societate, ghoosh!
Va multumesc pentru raspunsuri, proasta e lumea in Romania sa mor eu, imi e rusine sa spun ca sunt roman la ce prosti avem in tara, nu ma laud ca am plecat din Romania dar *** mai trezitiva la viata stiti numai sa dati raspunsuri negative, eu m-am gandit la tot apoi am apelat la voi sa ma ajutati sa rezolv problema... lume proasta care te descurajeaza
Sincer nu stiu care o fi mai prost tu care ai apelat la noi sau noi ca ti-am raspuns.Multumesc in numele tutoror celor care ti-am raspuns si ne-ai facut albie de porci.Eu ma intreb daca esti asa destept de ce nu ti-ai rezolvat problema singur? atat de mult visezi cu ochii deschisi si atata faci pe zmeu la 16 anisori ai tai...
Sincer nu stiu care o fi mai prost tu care ai apelat la noi sau noi ca ti-am raspuns.Multumesc in numele tutoror celor care ti-am raspuns si ne-ai facut albie de porci.Eu ma intreb daca esti asa destept de ce nu ti-ai rezolvat problema singur? Atat de mult visezi cu ochii deschisi si atata faci pe zmeu la cei 16 anisori ai tai...
Eu zic sa te duci la parintii ei si sa vb serios cu ei.
Desi in opinia mea 13 ani e o varsta prea mica(sa nu mai spunem de 16)
daca tineti unul la altul asa de mult ar trebui sa discuti cu parintii ei deoarece probabil ca ei cred ca esti un "baiat care sa ma combin cu o fata doar pentru sex"
Este singura solutie, daca nu, ia-ti adio de la ea
Varsta nu conteaza, depinde de emotiile si efortul depus in relatie. Dar sunt de acord, 13 ani e o varsta prea mica sa incepi o relatie...
W00T?
5 zile?
Eu am crezut de cativa ani!
Ehmm, retrag ce am zis anterior.
As fi mandru sa va am ca vecin.
Ai dreptate mare, si ultima fraza cred ca as fi facut la fel, 10 puncte fratele meu
In ultimul timp 2 persoane cu diferenta de varsta de peste 3 ani au foarte slabe sanse, pentru ca parintii se gandesc la asta in primul rand este logic dar poti vorbi cu ei si apoi vei intelege, succes
Deci eu sustin acelasi lucru ca Neimaginabila ca Suntetiprearatati a dat raspunsul potrivit. a punctat tot ce trebuia scurt si pe intelesul tau..alta e partea a doua daca nu ai inteles mesajul. take care
Acuma tu ai scris un paradox "a punctat tot ce trebuia scurt si pe intelesul tau..alta e partea a doua daca nu ai inteles mesajul"
Tu stabilesti ca mesajul a fost scris pe intelesul lui, pai daca e pe intelesul lui, cum sa nu inteleaga?
Probabil nu am fost atenta cand am scris mesajul era chiar tarziu cand l-am scris si de aceea am raspuns cam aiurea.
Te cred, si eu scriu poeme cand is obosit
Am crezut ca esti fata dupa nume.
Poate sunt fata poate sunt baiat, poti trage o concluzie din modul gandirii mele care reiese din comentarurile mele, oricum mai fac cateva greseli gramaticale, nu-s din Romania
Remusopen întreabă: