| Ciprian_9847 a întrebat:

am o problema "oarecum" Deci Pe data de 25 am iesit cu o fata pe care am cunoscut-o pe internet, ea ma invitat in oras, am iesit cu ea pe 25 martie, a fost super, dar vreau sa va spun ca fata are 13 ani si eu am 16 ani, pe mine nu ma deranjeaza varsta chiar deloc, pe 25 am stat vreo 3 ore impreuna... pe 26 am fost la ea la scoala deci iar ne-am vazut apoi pe 27-28 nu ne'am vazut si am fac tot posibilu sa ne vedem pe 29, ne-am vazut am stat cam 2 ore a fost ceva super mai ceva ca pe 25... seara pe la vreo 9 adica acum cateva minute am sunato si am vb cu ea sa ii spun noapte buna, dar dupa cv timp a zis ca nu mai poate vb ca sa o sun peste 10 min, cand am sunato era suparata, am intrebat-o de ce si a spus ca parinti ei s-au luat de ea, dar nu stiu ce sa fac acum, tin la ea si nu vreau sa o pierd.

Ce credeti ca i'ar putea face?
Ce as putea face eu ca sa nu o pierd?
Vreau sa va spun ca eu nu sunt genu de baiat care sa ma combin cu o fata doar pentru sex, si la fata cu, care sunt chiar tin nu vreau sa imi bat joc de ea. Astept raspunsuri urgent va rog.

52 răspunsuri:
| NeimaginabilA a răspuns (pentru Ciprian_9847):

Raspunsul era pentru prearatati nu pentru tine in mod special, tin sa te anunt ca sunt din Suedia si nu din mahala, mai las-o mai moale, suntetiprearatati sa simtit ignit din cauza raspunsurilor tale, atata tot.
Deci daca vrei sa ne dovedesti ca esti mai bun decat noi, cere-ti iertare de la suntemprearatati.

| NeimaginabilA a răspuns:

Ciprian, eu sunt tatal fetei, multumesc pentru acest raspuns, m-a ajutat sa inteleg multe despre tine.

| Ciprian_9847 explică (pentru NeimaginabilA):

Lool sa imi cer scuze de la cine? hai ma fugiti la culcare ce aveti, v-ati lovit la cap? sa imi cer iertare eu de la niste prapaditi bag picioarele in comunitatea voastra cu niste conducatori de 2 lei care fac tara de ras

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Ai dreptate mare, si ultima fraza cred ca as fi facut la fel, 10 puncte fratele meu laughing

| NeimaginabilA a răspuns:

Sunt tatal fetei, acest raspuns mi-a aratat adevarata natura a ta.
Eu nu am mers sa lucrez in strainatate numai ca sa-mi vad fata avand ca prieten unul de stofa ta.
Voi avea o discutie si mai serioasa cu ea despre tine, ii voi arata ce frumos poti sa vorbesti cu tatal ei.
Poate o voi invata cat de frumos pot mintii baietii.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Uau ti-ai dat seama ca am mai multe personalitati, ai fost pe aproape dar:
Personalitatea este cine eu sunt
Atitudinea depinde de cine esti tu
Ceea ce ai citit tu anterior este numai o alta atitudine a mea.

In orice caz, te pot asigura ca persoana de la calculator e aceeasi

| NeimaginabilA a răspuns (pentru anonim_4396):

Acuma tu ai scris un paradox "a punctat tot ce trebuia scurt si pe intelesul tau..alta e partea a doua daca nu ai inteles mesajul"
Tu stabilesti ca mesajul a fost scris pe intelesul lui, pai daca e pe intelesul lui, cum sa nu inteleaga?

Daca vorbim pe limba ciprianista bine-nteles

| plasticstyle a răspuns:

Serios? noi nici dupa ani nu stim ce sens are replica "te iubesc", dar totusi o folosim, asa ca ce tot dramatizati aici, totul are un inceput, baiatul n-are ganduri rele cu ea, dupa cum relateaza, distrati-va copii! vorbeste cu ea, cunoaste-i parintii.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru plasticstyle):

Dupa 5 zile -.- sa fim seriosi, agreez cu o iubire tanara dar nu dupa 5 zile aia e deja nonsens

| RB26DETT a răspuns:

In ultimul timp 2 persoane cu diferenta de varsta de peste 3 ani au foarte slabe sanse, pentru ca parintii se gandesc la asta in primul rand este logic dar poti vorbi cu ei si apoi vei intelege, succes

| plasticstyle a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Asa este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Probabil nu am fost atenta cand am scris mesajul era chiar tarziu cand l-am scris si de aceea am raspuns cam aiurea.

| dafy a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Ok gresesc, dar nu fac asta pentru ca nu stiu ci pentru ca imi este mai usor asa.in schimb ar putea sa-mi atraga atentia cineva care int-adevar perfect la gramatica limbii romane, insa tu care scrii "I-TI"sau "nimica" nu ai nici un drept sa-i faci astfel d eobservatii.
adic anul am nimic cu oamenii care imi spun ca gresesc, pentru ca sunt om si ca orice om greseala face parte din fiecare, insa atata timp cat si tu faci exact acelasi lucru ei bine uita-te mai intai la propriia ta problema inainte de a te uita la altii.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru dafy):

Cel putin nu am primit atatea reporturi ca si tine, si oricum crezi ca mie chiar i-mi pasa daca scrii corect sau nu?
SImcer, nu prea dar asta mi-e slujba, nu pot s-aleg ce vreau sad

Te cred, si eu scriu poeme cand is obosit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Am crezut ca esti fata dupa nume.

Poate sunt fata poate sunt baiat, poti trage o concluzie din modul gandirii mele care reiese din comentarurile mele, oricum mai fac cateva greseli gramaticale, nu-s din Romania