| Den1470 a întrebat:

Salut TPU,am o problema,oarecum. Vorbesc din cand in cand cu o fata de care imi,place,si ii ok,dar cand ne intalnim si mai sunt cu cineva ma saluta si atat, nu stiu cum ar reactiona daca am fi singuri unul cu altul dar ma rog...Ideea e ca am crezut ca nu ma place,si am zis ieri ca nu o sa ma mai gandesc la ea,dar azi-noapte am visat cu ea, si era..nu stiu,ca un vis,era frumos si azi-dimineata cand m-am trezit a inceput sa imi placa iar de ea,mult.Ce sa fac,sa mai vorbesc cu ea,sa mai incerc? Daca nu ma place? Va rog nu va bateti joc,mai bine nu mai raspundeti, multumesc!

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Frate, fără frică în primul rând ce ţi se poate întâmpla? Chiar dacă ar reacţiona urât. vorbeşti puţin cu ea, te apropii foarte mult şi ii spui nişte vorbe dulci " Vocea ta mă inebuneşte " apoi o pupi pe obraz şi o întrebi numele ei de exemplu andrea, Andreea simţi scânteia? laughing îmi place de tine şi mă întrebam dacă ai vrea să fii iubita mea, apropo, te-am visat aseară.
Gen laughing) Fundă?

8 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Frate, dacă mi-ar spune mie o fată că nu mă place, aş fii mai insistent, deci fără Timiditate cu mult curaj, te duci la ea şi-i spui că o placi.

| Den1470 explică (pentru raMLesS):

Da ai dreptate, dar nu stiu cum sa fac asta :/

Ar merge laughing, esti tare frate, mersi o sa incerc laughing.

| raMLesS a răspuns (pentru Den1470):

Frate, fără frică în primul rând ce ţi se poate întâmpla? Chiar dacă ar reacţiona urât. vorbeşti puţin cu ea, te apropii foarte mult şi ii spui nişte vorbe dulci " Vocea ta mă inebuneşte " apoi o pupi pe obraz şi o întrebi numele ei de exemplu andrea, Andreea simţi scânteia? laughing îmi place de tine şi mă întrebam dacă ai vrea să fii iubita mea, apropo, te-am visat aseară.
Gen laughing) Fundă?

| Den1470 explică:

O sa iti daulaughing

| raMLesS a răspuns (pentru Den1470):

Mersi apropo, a mers faza aia cu fata de care-ţi place laughing?

Nu fra, ca inca nu m-am intalnit cu ea, duminica ne intalnim big grin