Esti intr-o situatie extrema, chiar disperata. Probabil ca singura solutie posibila ramasa intr-un asemenea caz mai ales la varsta ta este cea de a te....resemna ca vei fi dotat cu un penis extrem de mic. Din pacate pentru tine chiar daca te voi intrista foarte tare ma vad obligat sa-ti amintesc ca d.p.d.v. medical se considera ca dezvoltarea penisului dupa inplinirea varstei de 16 ani inceteaza sau daca totusi in cazuri particulare continua inca 1-2 ani, se constata un ritm de crestere abia perceptibila. Multa sanatate!
Ai puțintică răbdare, stimabile! Așa spunea Caragiale într-o piesă și se potrivește perfect situației.
Cu siguranță vei mai câștiga niște centimetri pe măsură ce dezvoltarea gonadelor tale se va fi încheiat. Și va veni și ejacularea.
Când frate? De când aștept.
Aș estima maximum doi ani. Poate trei. Așa cum a mai spus cineva, nu va fi o creștere spectaculoasă - dar ceva tot va fi.
Ceea ce ai ejaculat este doar lichid spermatic (produs de prostată și glandele anexe). Sperma se va forma când testiculele vor adăuga acestui lichid, spermatozoizii.
Tatal tau s-ar putea sa nu aiba nepoti, asa ca ar trebui si el sa-si faca griji despre asta.
Plot twist: Copil de 12 ani impacientat, care intreaba lucruri despre penis.
Am 14 ani, desteptule
Am 14 ani
Frate, m-am logat de pe Facebook dar copiii prosti nu înțeleg asta.
Ok.
Pai, la 14 este posibil ca la unu baieti sa nu au inca sperma, adica inca nu s-au maturizat complet, mai asteapta si tu dupa 15-16 ani..Insa in mod normal baieti la 14 incep sa se maturizeze asa ca ai timp.
M-am masturbat și a ieșit ceva uleios și așa ca apa. Oare să fie sperma?
Bananacantareata87 întreabă: