| Nionex a întrebat:

am o problema pentru mine e foarte grava faza e ca eu iubesc enorm o fata e din scoala mea ne-am cunoscut pe net ne-am vazut de 3 ori cam rusinosi ea nu prea intra asa pe net fiindca ocupata cu unele lucruri scoala e o fata linistita ca mine si intr-o seara imi zice ca nu poate vb are treaba si ne-a zis ca osati dau o veste am intrebat-o de bine sau de rau ea a zis si bine si rau ziua urmatoare o salut o intreb ce face imi zice ca nu poate la moment nu vrea nu mai stiu ce sa fac innebunesc o iubesc enorm e o fata frt speciala cum pot so conduc pe un drum care merg si eu vreau sa fiu cu ea nu pot sa nu fiu va rog ziceti-mi voi pls funda la toti urgent am nevoie Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea serios sa ii explici ce simti pentru ea si sa o rogi sa fie sincera cu tine ca sa nu te mai amageasca singura metoda ar fi sa discutati si asta cat mai repede nu mai astepta pentru ca dupa o sa fie prea tarziu si mai bine sa stii adevarul decat sa traiesti in minciuna. Mult noroc si i-ati inima in dinti

| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Salut
In primul rand, tu trebuie sa fi mai `dezghetat` adica sa nu mai fi rusinos cum am inteles in descrierea ta si sa o rogi sa ati mai de-a o ultima sansa, iar atunci profiti de ea si ai arati ca te-ai schimbatwinking.
Bafta

| Larisa54 a răspuns:

Si ce ai vrea sa-ti zicem? du-te si fa-ti curaj..conduo acasa si gata.ii spui si tu ca vrei sa fiti impreuna si s-a terminat totul...eu nu inteleg de ce esti atat de disperatwinking