| mitzulea a întrebat:

TPU am o problema prietenu meu e foarte gelos nu stiu ce sa mai fac ajutati-ma plis? F+V

Răspuns Câştigător
| fofinha a răspuns:

Cand un barbat este gelos e pentru ca ii place de tine, pentru ca te iubeste si ii este frica sa nu te piarda. si prietenul meu este foarte gelos, uneori exagereaza dar incer sa nu ii dau motive si sa zic mereu ca el. incearca sa fi de acord cu el in tot ce face si zice chiar daca ai o parere diferita. arata i ca il iubesti si ca esti doar a lui. vorbeste cu elhappy sper ca te am ajutat.big grin

7 răspunsuri:
| fosnet a răspuns:

Nu-l poti schimba,asa e firea lui.Din ce vei deveni mai frumoasa, atragatoare, gelozia lui are sa creasca.Ai grija de tine.

| saramago a răspuns:

Daca are alte calitati si vrei sa ramai cu el, incearca sa nu-i oferi motive sa fie gelos. Banuiesc ca nu-i chiar atit de gelos incat sa inventeze el motive

| Trolli a răspuns:

Nu-i da motive e gelozie, arata-i cat de mult il iubesti. Daca este extrem de gelos, inseamna ca nu are incredere in tine.

| aryana1991 a răspuns:

Daca tu nu ii dai motive sa fie gelos nseamna ca asta vine din comportamentul lui.e ceva de genu daca eu am facut asa ce ea nu poate face.stai de vorba cu el si explica-i cum stau lucrurile si atunci ai sa iti dai seama daca e din dragoste sau daca e doar o goanga de a lui

| Serafir a răspuns:

Insealal sa aiba si motiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ai putea trai fara aceasta gelozie?
Chiar nu iti place ca iti arata ca ii pasa de tine, prin felul lui mai ciudat dar iti arata. Aratai si tu ca nu are motiv sa fie gelos.

Sau arata-i cat de caradios este cand face crize de gelozie, copiandul.

| mikilaina a răspuns:

Buna,
Iti las un articol care te poate ajuta sa intelegi mai bine aceasta boala - gelozie si implicit pe prietenul tau. Daca poti sfaturi suplimentare poti adresa o intrebari psihologului.
http://www.topexperti.ro/......oismul_700