| Alexandraaleale a întrebat:

Am o problema. Prietenul meu crede ca il folosesc ca pe o jucarie sexuala si ca stau cu el dar pentru sex. Nu este adevarat eu chiar il iubesc. Cum pot sa il conving ca nu e asa?

17 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Ce imbecili astia de sus, cica iubirea nu are treaba cu sexul si cica sa faceti dragoste si nu sex.
draguta, ramai la fel, ca toti barbatii vor sex la greu, si toti in sinea lor vor sa fie folositi ca pe o jucarie sexuala.
insa, unii simt ca nu esti la fel de tandra si poate oferi mai multa atentie domnului de jos, decat lor...of of.
in orice caz, discuta cu el si vezi ce anume vrea mai mult de la tine.

| alessia a răspuns:

Nu-i cere sa mai faceti sex, si asa ii dovedesti ca poti sta cu el si fara sa faceti sex. Intr-o relatie sa faci sex nu e cel mai important lucru pe care il poti face!

| Azµre a răspuns:

Ha ha ha... e nerod dacă spune asta rolling on the floor nu vrei să fiu eu prietenul tău? rolling on the floor

| h3r a răspuns (pentru Azµre):

Are 15 ani și sculă ăla 22... i-a dat-o de a rupt-o, o mai vrei?

| lolium a răspuns (pentru h3r):

Daca as fi baiat mi-as masura mai intai cuvintele, si apoi ***

| h3r a răspuns (pentru lolium):

Vârsta draga mea, nu vă mai gândiți la prostii.

| lolium a răspuns (pentru h3r):

Exprimarea lui e de vina

| Felys a răspuns:

Probabil ca isi doreste mai des gesturi de tandrete nu doar cand sunteti in pat ci si in public,sau asa din senin fara sa se ajunga obligatoriu la sex,poate esti tu mai rece si nu stii sau nu vrei sa iti expui snetimentele,adevarul ca in unele cazuri cred ca e mai bine asa,de ce sa creada ca esti lesinata dupa baieti,mai bine sa creada contrariul, eu zic sa nu te schimbi, cand cineva te vede o prada usoara isi pierde interesul, se plictiseste, dar tocmai felul tau de a fi ii face sa te doreasca si mai mult

| grab a răspuns:

Inainte sa faceti sex, prelungiti preludiul cu multe dezmierdari si alinturi si mult contact vizual.

Nu il lasa sa te penetreze pana nu esti fleasca si el nu e complet absorbit de figura ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Dovedeste prin iubire sincera.
Si faceti si voi dragoste, ce naiba, nu sex!
Te pup!

| SunnyDay88 a răspuns:

laughing) vai! unde se ascundea sensibilul!
sa inteleg ca in relatia voastra tu porti pantalonii. nasol, n-ai sa faci prea multe in viata cu un plangacios.

zii ca sexul bun provoaca dependenta si te face sa vrei mai mult, de asta ii ceri asa des, iar iubirea nu are nici o treaba cu sexul.(e ciudat cum de el nu-i dependent de sex).

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Hahahaha...asta e prima data cand aud un baiat care se plange ca femeia vrea sex de la el...o fi frigid?!

| неизвестныйй a răspuns:

Am trăit s-o aud şi p-asta.
Care-i femeia în relaţia voastră? Se pare că el.

| Underworld2 a răspuns:

Numai faceti sex o perioada. laughing

| XxXelenaXxX a răspuns:

.

| Thau_Scump_Criysu_1997 a răspuns:

Il scoti la un suc si incerci sa discuti cu el sa nu creada ca e chiar asa...