| BiancaPericolPublic a întrebat:

Am o problema (sa zicem) (-, -)!

Eu si iubitul meu suntem impreuna de 5 ani si... nici macar odata nu ne-am sarutat. parta cu patu... Nothing, zero, nada, nimic!
Ieri am incercat sal sarut dar m-a respins "face palm" straight face Si intrebarea mea esteee :

TOBELE VA ROOOOG!

Ce are, Ce avem? Si ce pot face... Adica 5 ani... Plz luati nu faceti misto, vreau raspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Ehm sincer nu imi vine sa cred ca in 5 ani de zile nici macar un pupic pe buze, wow deci eu cu prietenul meu actual la prima intalnire ne-am sarutat dupa cam o ora ceva de genu daca imi amintesc bine... oricum nu e prea dragut nici din partea ta nici din partea lui. Poate are pe alta care il sarura zilnic si ii da si...mai sti ca nu, ia-l tu putin la intrebari si vezi cum reactioneaza, daca se enerveaza sau incearca sa schimbe subiectul e clar ca are pe alta. Funda?

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Scuze pentru raspuns, dar sunteti doi prosti.

| BiancaPericolPublic explică (pentru neutrino):

Si tu cum esti big grin, parca am zis raspunsuri serioase. NU te baga ca prostu in seama.

| dragos9234 a răspuns:

Daca tu vorbesti serios si chiar sunti de 5 ani impreuna si nu v-ati sarutat pana acum......are o problema grava, explica-i si poate va intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te face sa nu iei tu problema in mana si sa treci la atac, te-ai intrebat daca el este timid? In mai toate cuplurile se intampla asa, plus ca unii baieti ( nu multi la numar ) iubesc foarte mult si cred ca ar fi normal ca fata sa-i spuna cand este gata sa faca ceva sau nu, nu ti se pare corect asa ceva?

| Kennziiie a răspuns:

Omg, asta e cevalaughing. Mai încearcă, vorbeşte cu el sincer despre problema asta D:

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Ar cam trebui sa te desparti de el, adica sunt 5 ani. nu 5 saptamani sau luni.

| Theoryofabook a răspuns:

Sunteti mai mult prieteni decat iubit si iubita asa cred

| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Uau ori tipul e timid rau de tot ori nu te place si nu stie cum sa se despartta de tine.
Mai incearca si daca tot nu vrea intreaba-l dc.

| BiancaPericolPublic explică:

PS : Scz daca ati vazut greseli in ceea ce am scris.
PS2 : Am 18 ani el 20.
PS3: Numai si numai raspunsuri serioaseee.

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru BiancaPericolPublic):

Mersii pentru funda...succes cu prietenulwinking

| BogdanYoo a răspuns:

Doamne renunta la ellaughing acum serios in 5 ani de zile sa nu te sarute... daca te mariti cu el sa iti faci un viitor ce faci el sta intr-o camera si tu in alta? ala ori e prost ori chiar e acum serios mah de 5 ani in preuna si nu te saruta inacceptabil eu daca eram in locul lui aaah:smugsmugsmug

| BiancaPericolPublic explică (pentru BogdanYoo):

Daca erai in locul lui PUN pariu ca... toata ziuaa ( te-ai prins o.o )

| BogdanYoo a răspuns (pentru BiancaPericolPublic):

Nu te gandi doar la prostiilaughing)rolling on the floor)