| Erik_7239 a întrebat:

Am o problema si aceasta este uramtoarea : Practic Culturism de 6 luni si nu mai am timp de prietena mea straight face Nu stiu ce sa fac am un program foarte incarcat, scoala, acasa, mancare, odihna si la sala. Ajung acasa la ora 20:00 si sunt obosit doare in weekend ma vad cu ea, si ea nu este prea intelegatoare a fost pana acum dar ea zice ca s-a saturat sad. Va rog ajutor, fundita pentru raspunsul care ma ajuta. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| justmeesb a răspuns:

Pai intelege-osi pe ea ca are nevoie de tine, in week-end incearca sa fi cat mai mult cu ea si in restul zileleor sa o suni, ii dai mesaje, ii spui seara ce-ai facut peste zi. Daca i se pare prea greu sa aiba asa o relatie mai bine las-o libera ca sa nu ajunga sa te inlocuiasca fara ca tu sa stii.

3 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Daca chiar te iubeste atunci o sa te inteleaga, sti iubirea invinge tot, daca ea chiar nu intelege atunci nu cred ca te iubeste destul de mult in cat sa fie cu tine si in viitor pe langa programul tau.
Poate o sa realizeze...
Bafta si Sarbatori Fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e greu. multi au aceasta problema. e greu de rezolvat. iti trebuie un program strict. incerci sa mai reduci. parerea mea. iti modelezi timpul

| Erik_7239 explică:

Multimesc de Raspunsuri! Sper sa ma ajute tongue