Este bine sa nu judeci pe cineva fara a sti adevaratele motive. De obicei, o femeie nu-si insala persoana iubita pe motiv de capriciu.
Cat despre problema ta, este bine de tinut minte ca nu scapi usor de ceea ce iti este frica.
Exact. Asa cum a spus si neutrino "de ce ti-e frica nu scapi". Daca nu te poti debarasa de aceasta teama irationala ar fi indicat sa fii consultat medical si/sau sa fii consiliat psihologic. Sanatate!
Tinere - Toate femeile sunt curve, in afara de mama si sora mea. Dar sa nu uitam faptul ca si ele sunt femei. NAPOLEON. Inca nu a putut sa-l contrazica nimeni. Si daca te inseala careva ce? Intri in clubul nostru - cel mai mare din toate. In rest, nu trebuie sa-ti fie frica si nici nu discuti asta cu gagica. Zici ca e sincera dar tie ti-e frica, nu se bate cap in cap? Te bucuri cat e ok, cand nu mai e daca se intampla te vei cali si gata. Noi n-am murit si suntem multi ai naibii, vreo cativa idioti s-au sinucis dar aia nu erau barbati. De aia trebuie sa fii barbat, *** avem toti.
Cred că și dacă i-ai spune tot n-ai scăpa de frica asta.Și dacă nu-i spui, în timp va percepe frica ta, posibil ca pe o neîncredre în ea sau gelozie și foarte posibil s-o rănească și s-o îndepărteze de tine, să fie ispitită să te înșele, depinde ce principii, valori credință are.Nu știu dacă crezi în existența lui Dumnezeu și a demonilor.Eu cred că faptele părinților pot aduce blestem asupra copiilor, adică că e real că prin faptul că mama ta a ascultat de un demon de adulter, asta însemană o breșă spirituală negativă pentru familia ta și tu ești mai expus la a fi atacat de demoni de adulter(pentru a înșela tu însuți sau a fi victimă)în acest domeniu în alianță și cu demoni de frică. Cred că familiile în care există fidelitate există nu în primul rând că soții au simțit o magie atât de puternică unul pentru altul încât n-au simțiti nici o ispită niciodată ci pentru că ei si-au dăruit sufletul lui Dumnezeu și au crezut adevărul despre ei și anume că acesta e planul cu care au fost creați de Creator, că-i face fericiți să fie fideli, că e normal să admiri calități fizice sau sufletești și la alte persoane de sex opus dar ai puterea de a fi fidel o viață întragă și cu hotărârea aceasta te căsătorești.Și bunicul meu ateu până la 89 de ani, a înșelat-o pe bunica, a avut și un copil cu respectiva, n-a divorțat dar părinții mei și-au dăruit sufletul lui Dumnezeu, au crezut adevărul despre ei și sunt convinsă de fidelitatea lor de 42 de ani.Eu și cele două surori ale mele ne-am clădit familiile pe același principii.Eu cred că dacă îți ierți mama și vei alege să-ți întemeizi o familie bazată nu pe moștenirea spirituală cariată din familie ci pe protecția lui Dumnezeu cu o persoană cu credință și principii de fidelitate creștină ai toate șansele, altfel ești vulnerabil și ți se poate repeta istoria.
Sta in biologia umana sa aiba o diversitate sexuala,monogamia este o creatie fictiva umana sa stii asta,frica ta e rationala poate te-ai maturizat si tu,trebuie sa ne acceptam ceea ce suntem, femeile inseala dar si barbati e ceva normal nu confunda fiinta umana sociala cu aia sexuala, faptul ca simti o atasare pentru ea nu inseamna ca numai simti atractie sexuala fata de alte fete, o data tot te va insela mann ca asa sunt toate pana le vezi adevarata fata, multa bafta ascultati ratiunea