| xBadBoy007x a întrebat:

Am o problema si eu cam dificila... am o fata de care imi place la nebunie am fost cu ea dar din cauza unuia ca ia bagat multe minciuni alaturi de alti ea sa indepartat si acum arat in fata ei ca un " handicapat, mincinos care nu a facut-o decat sa o raneasca" dar treaba sta in felul urmator eu o iubesc enorm de mult nu vreau sa renunt la ea asa de usor pentru ca baiatul care i-a spus toate minciunile astea pe la spate o facea in toate felurile ca numai era a lui o injura o facea curva etc, poate greseala a fost a mea ca nu i-am spus ce zicea ala despre ea dar eu zic ca am protejato, in fine daca unul dintre voi ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi cum pot sa distrug minciuna si sa iasa adevarul din nou la iveala pur si simplu poate nu o pot recastiga inapoi dar ala e un jegos, vreau sa o protejez spuneti-mi si mie ce trebuie facut. Multumesc celor care ma ajuta, va multumesc din toata inima!

10 răspunsuri:
| ManuAchim99 a răspuns:

Du-te la ea si spune-i direct. Nu o lasa sa scoata niciun cuvant cat vorbesti tu o sa vada ca ti cu adevarat la ea apoi la sfarsit sarut-o si asteapta sa vezi ce zice. Eu asa as face... Adica am facut

| zurick a răspuns:

Vorbeste sincer cu fata, spune-i adevarul, fa-o sa descopere ce persoana e aceia care i-a bagat prostii in cap.Demonstreaza-i ca o iubesti si ca tot ce a zis acea persoana nu sunt altceva decat minciuni.Succes!

| Jackul336 a răspuns:

Fa un gest incredibil, care depaseste cu mult vorbaraia ala te va scoate in evidenta si ea va trece peste toate gogosile

| mona a răspuns:

Fata are dreptul sa stie adevarul, vorbeste cu ea

| Azµre a răspuns:

Fii sicner cu ea. Și spune-i tot ce ne=-ai spus și nouă!

| Zenithf a răspuns:

E o figura treaba asta cu dezvaluirile, dar daca nu ai nicio dovada, o sa iesi din asta si mai sifonat, nu o sa te mai scoata din... ce-ai zis tu intre ghilimele.
Deci, ceea ce este de partea ta - adevarul - trebuie sa se auda din gura altuia. Cel mai bine ar fi sa se auda din gura celui care te-a defaimat, insa cum il vei face sa recunoasca asta? Camera ascunsa? Sau platesti doi "asasini" sa-l faca sa marturiseasca in fata ei?
Pana acolo insa ai putea sa mai faci si altceva, cere-i fetei sa iti arata cu ce ai mintit-o, si sa-ti aduca dovezi ca ai mintit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, ea e o vacă pentru că s-a încurcat cu un bou. Și boii stau cu vacile, tu ești mai nobil de atât.

Ar fi bine să încerci să îi spui adevărul fetei, poate reușești să organizezi o filmare sau să îl spionezi cumva și să aduci și argumente solide. Cu toate că s-ar putea să fie orgolioasă și să nu își recunoască greșeala.

Chiar mai vrei să te încurci cu ea? Eu zic să renunți.

| iulia_7948 a răspuns:

Mai intai invata sa scrii.

| BonneLess a răspuns:

Caut-o si explica-i cum stau lucrurile. Fa-o sa inteleaga ca tii la ea si ca au fost doar niste minciuni de la unii care vorbesc aiurea. Nu ii spune acu' ce spunea baiatul ala de ea, ajut-o sa aiba incredere in tine si o sa aveti timp sa vorbiti despre astea. Multa bafta! kiss

Răspuns utilizator avertizat