Du-te la ea si spune-i direct. Nu o lasa sa scoata niciun cuvant cat vorbesti tu o sa vada ca ti cu adevarat la ea apoi la sfarsit sarut-o si asteapta sa vezi ce zice. Eu asa as face... Adica am facut
Vorbeste sincer cu fata, spune-i adevarul, fa-o sa descopere ce persoana e aceia care i-a bagat prostii in cap.Demonstreaza-i ca o iubesti si ca tot ce a zis acea persoana nu sunt altceva decat minciuni.Succes!
Fa un gest incredibil, care depaseste cu mult vorbaraia ala te va scoate in evidenta si ea va trece peste toate gogosile
E o figura treaba asta cu dezvaluirile, dar daca nu ai nicio dovada, o sa iesi din asta si mai sifonat, nu o sa te mai scoata din... ce-ai zis tu intre ghilimele.
Deci, ceea ce este de partea ta - adevarul - trebuie sa se auda din gura altuia. Cel mai bine ar fi sa se auda din gura celui care te-a defaimat, insa cum il vei face sa recunoasca asta? Camera ascunsa? Sau platesti doi "asasini" sa-l faca sa marturiseasca in fata ei?
Pana acolo insa ai putea sa mai faci si altceva, cere-i fetei sa iti arata cu ce ai mintit-o, si sa-ti aduca dovezi ca ai mintit-o.
În primul rând, ea e o vacă pentru că s-a încurcat cu un bou. Și boii stau cu vacile, tu ești mai nobil de atât.
Ar fi bine să încerci să îi spui adevărul fetei, poate reușești să organizezi o filmare sau să îl spionezi cumva și să aduci și argumente solide. Cu toate că s-ar putea să fie orgolioasă și să nu își recunoască greșeala.
Chiar mai vrei să te încurci cu ea? Eu zic să renunți.
Caut-o si explica-i cum stau lucrurile. Fa-o sa inteleaga ca tii la ea si ca au fost doar niste minciuni de la unii care vorbesc aiurea. Nu ii spune acu' ce spunea baiatul ala de ea, ajut-o sa aiba incredere in tine si o sa aveti timp sa vorbiti despre astea. Multa bafta!
anonim_4396 întreabă: