| CoCka1n3 a întrebat:

Am o problema si eu cu o fata. O plac, ma place dar nu stiu cum sa ma apropi de ea sa o sarut... mi-e rusine.Sunt mai rusinos pe felu meu.Va rog ajutati-ma. Dau funda+VOT!

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Intro seara, in parc sau pe unde iesiti voi, invit-o sau cand sunteti in gasca, spune-i ca vrei sa o conduci acasa, si cand ajungeti in fata casei sau a blocului, pe cand s plece ii dai un pupic pe buze si gata! e foarte simplu, apoi ai sa vezi ca iti trece rusine!
de unde atata rusine? fi barbat!

5 răspunsuri:
| oanaade a răspuns:

Asa e prima oara. Ia-o si tu de mana, vorbeste cu ea, apropiete de buzele ei si sarut-o. E greu prima oara, da dupa e foarte usor, crede-ma.

| TM6524 a răspuns:

Mai intai invit-o in oras si intreab-o acolo daca vrea sa fie cu tine. Apoi, tot iesind, poate "iti trece din frica" si o saruti pur si simplu. De preferat, intr-un mod mai retraswinking

| Bubuletsss a răspuns:

E foarte simplu`. O inviti undeva vorbiti gaseste cateva lucruri pe care le aveti in comun, te apropii de ea si apoi o pupi happy. Sper ca ti-am fost de ajutor! :d

| MrBlack a răspuns:

O iei frumos in oras in parc te asiguri ca sunteti singuri o pupi si gata dupa aia te va pupa si ea si tot asa fa-ti curaj si daca te pocneste asta-i viata nu e alba!

| maria7594750 a răspuns:

AlinaaAli are dreptate nu ar trebuie sa-ti fie rusine invit-o undeva si prin surprindere sarut-o imi plus ai spus ca si ea te place deci e usor