Poti fi al naibii de sincer la inceput si sa spui faptul ca la prima intalnire esti putin cam timid si sper sa aveti un dialog perfect, cu asta te-ai eliberat si ea vede ca esti sincer si va incerca poate si ea daca e desteapta sa dezvolte lucrurile! Oricum spunand asta consider ca nu mai e tensiunea ca ce o sa ii sun! La urma poti spune ceea ce simti! Ca imi placi si vreau sa fi cu mine! Pot sa te sarut...etc
Ai incercat sa ii spui asta fetei pe care o placi? Sa vezi ca dupa aceea se va creea ditamai subiectul de discutie din asta, iar dupa veti purta si altele. Va aprecia ca ai incredere, acum depinde si de firea ei. E usor sa cuceresti, trebuie doar sa te folosesti de tot ce ai, defecte si lucruri pozitive. Bafta!
P.S.: nu-i povestii niciodata unei fete totul despre tine, incearca sa fii o comoara imprevizibila. Asta le va atrage si mai mult.
Dezvolta un subiect! Creeaza iubire! De exemplu: intrebi cum ti-a fost ziua? Ea zice ca si-a plimbat catelul! Tu spun wai ce tare, cand pot sa ma joc cu el sa il mangai etc SI poti spune: cand eram de 13 ani de ex, aveam un caine la bunica il chema x si imi placea mult sa ma joc cu el, avea blana alba si musca pe cine intra in curte! Dupa asta intrebi ceva de scoala sau de ce va face pe viitor! Cum e profesoru x, am avut si eu cu el si mi se pare de treaba! Vrei sa dai pentru facultatea de stiinte, contabilitate, cum de te-ai gandit la asta, am auzit ca e greu, sper sa ai profesori buni, si eu a vrea sa vin cu tine, e una din optiunile mele etc. O aprobi de fiecare data si esti entuziasmat de ideile ei si incerci sa faci legatura in viata ta si sa va proiectati am2 in viitor imaginandu-va viitorul impreuna! Sper ca te-am ajutat!
In felul n care ti-am zis creezi legaturi intre oameni si va faceti oarecum planuri de viitor! Nu te uita tot timpl in ochii ei de parca vrei sa o mananci, din cand in cand te mai uiti si n alta parte, sau jucati un joc in care nu are voie sa raspunda cu da sau nu, ii pui intrebari de genul si ea iti pune! Cauta un subiect care ii place, la ce e talentata, o intrebi de viitor, femilor le place sa isi imagineze! Succes!
Hai ca ai fost haios, poate era bine daca ii spuneai asta si sotului meu, ca in primii 2 ani de relatie mi-a pus rabdarea la incercare, nefacand altceva decat sa ma asculte pe mine si totodata sa ma scoata din minti, slava Domnului i-a trecut
Daca nu a stiut de TPU !
Lucrurile astea le-am citit dintr-o carte psihologica...
Sper ca l-am ajutat pe kkarpenter! Asta e tot ce conteaza!
Poti fi al naibii de sincer la inceput si sa spui faptul ca la prima intalnire esti putin cam timid si sper sa aveti un dialog perfect, cu asta te-ai eliberat si ea vede ca esti sincer si va incerca poate si ea daca e desteapta sa dezvolte lucrurile! Oricum spunand asta consider ca nu mai e tensiunea ca ce o sa ii sun! La urma poti spune ceea ce simti! Ca imi placi si vreau sa fi cu mine! Pot sa te sarut...etc
Bananacantareata87 întreabă: