anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema si vreau sa va rog sa-mi dati niste sfaturi cei care au trecut prin asa situatie:deci m-am despartit de o fata undeva de 2 luni, niam despartit ca eu am conduso pe alta acasa. ea acum are altul dar eu nu mai stiu cei fericirea de 2 luni.de iubit parca nu o iubesc, mii tot una, nu-s gelos. dar n-am dispozitie in fiecare zi, 2 luni aproape 3. ajutati-ma va rog cu vreun sfat, ce sa mai fac.toate schemele ca sa fiu cu alta, sa ies cu prietenii le stiu si liam incercat, dar nu ma ajutat.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce te-ai oprit?
Continua sa iesi cu prietenii,continua sa iesi cu fete!
Intr-o buna zi o sa dai peste alta fata care sa-ti atraga atentia ceva mai mult si,atunci,chiar vei uita!
Acum,doar ai obosit,lancezesti asa,nu suferi,doar n-ai chef de nimic!
Nu te opri,continua,mergi in locuri noi, unde nu cunosti lumea si poti intalni fete noi, ai obosit de plictiseala si rutina!
Revino-ti si continua!

| vipande11 a răspuns:

Inca o iubesti pe acea fata dar uh nu accepti asta si de acea nu mai ai impresia ca nu o mai iubesti pentru ca te minti singur cu asta. dar ai incercat sa-i ceri a 2-a sansa fetei? poate va accepta sau ea nu tea iubit sad

| AndreeaTicovschici a răspuns:

De ce te opresti?
Ai viata iubire. Iesi cu alte fete, iesi la partiuri, du-te cu baieti la o bere, Ls`o pe fata aia nimic nu dureaza vesnic.