Eu cred ca e timida, daca nu a avut pana acum prieten ii trebuie un timp sa se gandeasca, sa se obisnuiasca cu ideea. Mai ai putina rabdare, vezi ce iti raspunde. Daca accepta, e ok, daca nu sau daca trage de timp si e retrasa, evita discutiile de genul, da-o incolo! Mai sunt o gramada de fete.
Baftaaa!
Neutrio,ma bucur ca macar esti sincer.
Si eu ma bucur ca ai inteles corect raspunsul meu. Seara buna!
Cred ca iti "incoltesc" fluturi in stomac. Incearca sa mai vorbesti cu ea, iar daca nu vrea, nu mai insista ca e posibil sa nu fii genul ei
Daca a zis ca ii mai trebuie timp poate asa e. Mai lasa timpul sa treaca si o sa se rezolve tot o sa vezi. Doar trebuie mult rabdare
Pai da, trebuie sa ii dai ceva timp, ca sa se gandeasca, pana atunci puteti vorbi in continuare ca sa va puteti cunaoste mai bine!
Pai daca iti place de ea incearca sa i vorbesti,daca tot te respinge treci mai departe...dar totusi inainte de a vb cu ea,las o un timp,sa si faca oridine in ganduri,poate s a intamplat totul prea rapid si nu s a obisnuit cu ideea. Daca nu ti da niciun semn las o,poate nu esti genul ei, nu o speria, poate e greu, dar vorbeste cu alte fete si o sa o uiti incet, incet
AlexEjmecheru întreabă: