Cel mai SIMPLU şi rapid, poţi să te "verifici" DACĂ mai eşti VIRGINĂ ( în faţa oglinzii ) - dacă NU şti cum trebuie să arate himenul virgin, găseşti poze pe Google ( dai o căutare )!
Apoi, dacă constaţi că nu eşti virgină, TREBUIE să faci 1 sau 2 teste de sarcină ( preferabil 2, pentru siguranţă )!
Faci 1 test de sarcină ACUM, apoi se REPETĂ testul la 3 zile ( după primul )!
Te duci la farmacie şi cumperi 1 test de sarcină, test tip "stilou" ( analiză pe bază de urină, NU de sânge sau altele ) - au un preţ mediu de 10 lei/test ( NU cumperi din cele mai ieftine, că sunt şi cu vreo 4-5 lei, DAR nici cele mai scumpe )!
ÎNAINTE de a face testul, seara anterioară ( sau dimineaţa devreme ) - deoarece testul se face din PRIMA urină de dimineaţa - CITEŞTI cu atenţie INSTRUCŢIUNILE, şi le urmezi ÎNTOCMAI, în special TIMPUL de control ( trebuie verificate EXACT la timpul indicat, NICI mai repede, dar nici mai târziu, deoarece testul va fi NECONCLUDENT )!
Pentru alte detalii, vezi articolul de la linkul : http://www.contraboli.ro/cum-se-face-un-test-de-sarcina/
Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!
Daca nu-ti aduci aminte nu e bine nu e bine deloc.
Fa un test de sarcina, e probabil ca tu sa fii insarcinata, sunt niste semne pozitive.
Cum era aia? Imi pare rau nu stiu ce-am facut aseara, am zis de nu stiu cate ori jur ca e ultima oara... La 14 ani baute? Ntz ntz... Nu ma bag in filozofii ca pe vremea mea. Ca nu merita. Poti sa il intrebi pe "prietenul" tau daca a facut ceva ii prezinti situatia ii spui ca ai suspiciuni ca este posibil sa fii insarcinata, ii vezi reactia. Oricum indiferent de ea, fa-ti un test 2-3 de sarcina. Succes
Vedeti copii... Cola va face rau Pe bune acum du-te la un doctor sau ia legatura cu parintii bft
E nasol ca nu-ti mai aduci aminte ce ai facut. Esti gravida dupa semnele pe care le prezinti, du-te la doctor.
Pai uitate pe chilotii tai daca ai un lichid alb galbui inseamna ca esti virgina daca nu il mai ai esti insarcinata
Anonima17191 întreabă: