In primul rand trebuie sa pari hotarat si sigur pe tine, asta ii va da incrdere in tine si va vedea ca stii ce vrei.
In al doilea rand fi tu insuti, daca te iubeste trebuie sa te iubeasca asa cum esti.
Iti urez mult succes si bafta la intalnire.
Dap faza cu florile si ciocolata, ar fi foarte dragut. Ei si iti zic eu, fetele is complicate, adica mie personal cand imi place de un tip, fac cam ce ai descris tu acolo) dar nu e general valabil.
Iar referutor la scrisul prima) putine fete baga baietii in seama, asa ca stai calm, e o fata normala)) adica eu prefer sa mor asteptand langa telefon decat sa ii scriu prima..nu stiu exact de ce, asa gandim noi
Si wow dupa 3 saptamani vrei sa ii spui ca o placi, bravo tie, eu pot sa astept si 3 ani ca fraierul tot nu o zice)))
Asa ca curaj ca daca nu te place nu o sa te faca sa te simti prost, adica o sa zica ptobabil gen uite ne stim de putin timp si nu mi.am imaginat ca o sa fim mai mult decat prieteni... Chestii de astea. Putine fete dau flit direct. Iar daca te place, atunci sa fiti fericiti si sa traiti pana la adanci batraneti
Multa bafta:*
Bananacantareata87 întreabă: