| qwertyseb a întrebat:

am o problema, vreau sa ii spun unei fete cat de mult o iubesc si cat de mult inseamna ea pentru mine, e singura fata pe care o plac, pe care o iubesc cu adevarat nu simt ca ii pot spune altei fete ca o iubesc straight face. ii spun ca o iubesc zi de zi si ea zice " Daca mi-ai si demonstra " sincer nu am mai fost pus in situatia de a demonstra, venea de la sine cu un sarut sau cu niste simple cuvinte, ce sa ii fac? ea spune sa ii arat de fata cu toti prietenii mei... dar prietenii mei stiu deja ca o iubesc... oare vrea sa fie ceva intre noi sau altceva? daca mi-ati putea da niste citate care sa i le dau si niste sfaturi, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Deedeee09 a răspuns:

A demonstra că iubești pe cineva înseamnă să îi acorzi atenție, să o surprinzi mereu cu câte un gest. E vorba de voi doi, nu de restul. Dacă ea consideră ca e mai important să arăți celor din jur iubirea ta pentru ea înseamnă că nu te merită.
E ok să va sărutați sau să vă țineți în brațe în prezența altor persoane, dar cei mai importanți sunteți voi.

3 răspunsuri:
| IoanaAndreea2 a răspuns:

Eu spun sa ii spui ca vreti sa fiti impreuna de fata cu prietenii..Sa se simta printesalaughing