Simti nevoia? Se rezolva foarte usor...fa o laba. Daca fata nu e pregatita, nu o forta.
De ce ar trebui sa faca cineva sex dupa 5 luni, daca nu vrea sau are alte reguli pe care doreste sa le respecte?
Unde scrie ca "trebuie" sa aiba sex cu tine?
Ai cerut-o in casatorie? V-ati logodit?
Poate vrea sa se pastreze virgina pana in noaptea nuntii...
Sexul se face de comun acord. Daca fata nu accepta, nu se intampla nimic, functioneaza mana dreapta mai departe, pana se decide o logodna sau fata isi schimba parerea.
Relatiile se bazeaza pe dragoste, nu pe sex. Cele care se bazeaza pe sex sunt de scurta durata si se intampla de obicei cu prostituate, pe care le platesti.
Daca vrei sa te desparti de ea doar pentru ca nu e pregatita sa faca sex rezulta un singur lucru: esti un dobitoc, un mare dobitoc. Nu merita o scursura sociala ca tine, deci desparte-te de ea.
E virgina sau nu sti? Eu cred ca nu te place cum trebuie. Altfel nu vad alt motiv sa nu vrea. Sunt 5 luni, nu o saptamana sau o luna. Cred ca e mai bine sa te desparti de ea. Ori te duci la prostituate si o astepti in continuare.
Adica stai cu ea doar pentru sex? Da, desparte-te de ea, se vede ca nu o iubesti deloc