| ToxBoy a întrebat:

Am o relatie cu o fata de vreo 3 luni, ambii suntem majori si ca tot se apropie frigul am spus sa mergem la munte sa ne distram putin, problema oarecum este ca ma gandeam facem dragoste acolo nu doar pentru ca simt sa facem asta si pentru validarea sentimentelor ei fata de mine, nu am vorbit cu ea despre chestia asta dar mi-e jena sa vorbim despre asta si nici nu vreau sa am vreo surpriza sa ne despartim pe acolo sau ceva.Ea este virgina si asta ar fi o problema in plus, chiar nu stiu ce sa fac, un sfat, fie el cat de mic

12 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data ar fi indicat sa incerci ca in discutiile cu ea sa incepi chiar si putin ''mai voalat'' sa aduci vorba atat despre activitatea sexuala cat si de momentul considerat de ea ca ar fi propice sa-si incepa viata sexuala. Doar daca vei cunoste care este parerea ei in privinta momentului considerat de ea ca ar fi cel indicat sa-si inceapa vieta sexuala, vei putea sa-i faci propunerea de a va petrece weekendul sau sa mergeti in excursia amintita. Succes!

| Sofer a răspuns:

Cand stai cu ea in camera incepeti sa va sarutati. mangaieli pe sani si jos sa se excite si dupa urmeaza dezbracarea si intra dragonul in pestera.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns:

Dacă sunteți majori și va iubiți se poate întâmpla la munte ceea ce îți dorești. Dar chestia asta trebuie sa vina de la sine, dacă te refuza asta este, înțelegi fără sa te superi. E posibil sa deschidă ea subiectul în caz ca o inviti la munte și ea nu e pregătită sa treacă la următorul nivel al relației

| ToxBoy explică (pentru Emma30555):

Esti prima persoana cu capul pe umeri care mi raspunde, multumesc frumos

| Emma30555 a răspuns (pentru ToxBoy):

Cu plăcere, numai bine happy

| AliGab a răspuns:

Daca asa simti tu ca vrei sa ti se valideze sentimentele ei pentru tine mai bine ai lasa-o balta si ti-ai cauta alta

Răspuns utilizator avertizat