Nuu, te gandi ca doar printr-un gest, 2, 3, iti poate demonstra ca te iubeste, iti pot oferi si eu gesturi, alinturi sau etc, doar sa ajung in pat cu tine! Gandeste`te are un copil, presupun k a fost si inca este destul de matur incat a facut acel copil! Nu fi naiva, nu visa, probabil spersa si el cv, acel cv, nu prea are treaba cu tine, fiind vb despre sentimente! Succes sa fi cuminte si cu minte >
Majoritatea barbatilor care cauta doar aventuri asta spune, ca nu se mai intelege, ca se gandeste la copii, ca nu stie cum sa faca...prosti.
Si mai e o treaba, daca el renunta asa usor la familia lui practic, de ce nu ar fi la fel si cu tine?
Ce fel de om e el, om care tu il iubesti si il vrei langa tine cand renunta la copilul lui pentru el, pentru fericirea lui?
Pune-te in situatia fetei cu care e. Daca vei fi tu peste 2-3 ani?
Pacat.Gandeste-te bine, si nu lasa garda jos nici o secunda.
Nu vreau să par isterică sau să fiu un exemplu prost pentru tine, dar adevărul este singura cale prin care ne putem cunoaşte pe noi. Acel copil este la mijloc, asta este foarte important. Acel băiat nu se gândeşte că copilul său poate să moară de foame, pe drumuri pentru că mama sa nu are ca să îi dea? Depinde de familie, poate este o familie stabilă, bogată... n-am idee. Mai întâi vă gândiţi la suferinţa fiecăruia iar apoi puteţi să ridicaţi capul sus sau să daţi un pas înapoi. Altă variantă nu mi-aş putea pune în situaţia ta. Crede-mă că cea mai mare suferinţă va fi în ochii copilului, privind în zare, trăind doar cu mama sa rea sau bună. Punctul meu de vedere. Fundă? :*
Daca tu crezi ca merita, da! In dragoste si in razboi totul e permis! Lupta, pentru ce vrei sa fie al tau. Fii puternica, intelege-l, iubeste-l, fii alaturi de el. Doar tu stii ce este intre voi! Succes!
Sincer, acel copil nu poate creste fara tata si ar trebui sa te gandesti si la el. Nu il obliga sa se rupa de copilul lui!