N-am nicio problemă cu faptul că "nu mai simți nimic pentru el", el trebuia să știe în ce se bagă, să știe că riscul ca unul dintre voi să-și piardă interesul e foarte mare.
Problema sunt însă banii ăia, încearcă să-i returnezi.
Urât din partea ta. trebuia să-i spui adevărul de când ai început să nu mai simți nimic pentru el. se vede că chiar te iubește. spune-i adevărul, nu merită să fie mințit.și degeaba ascunzi că ai o relație, își va da seama că asta e motivul. indiferent de modul în care îi vei spune, îl vei răni.
Mi-e frica sa-i spun adevarul acum deoarece il cred in stare sa vina pana la mine si sa se lege de actualul meu prieten.
Buna Mada!
Problema ta este oarecum delicata dar are rezolvare. Discuta cu actualul spune-i de "fostul" si poti chiar sa-l rogi sa te ajute cu ceva bani ca sa-i returnati omului (chiar si prin mandat postal) datoria. Poti chiar primului sa-i trimiti o scrisoare explicativa in legatura cu noua ta relatie.Sunt convins ca te vei descurca mai bine in scris decta oral, mai ales ca face-to-face te ingatuie emotiile.Fa-l sa inteleaga ca dragoste cu forta nu se poate si ca ochii care nu se vad se uita.Fii linistita. Daca avea ceva simtaminte mai puternice pentru tine n-ar fi asteptat 1 an fara sa te vada.Ar fi venit si de la capatul lumii.
Bafta!
Am vrut sa-i returnez banii de mai multe ori dar nu a acceptat. Cu actualul suntem abia la inceput si ne intelegem foarte bine, mi-e frica sa-i spun asa ceva pentru ca nu stiu cum v-a reactiona si nu vreau sa-si faca de la inceput o parere gresita despre mine, as vrea cumva sa-i explic fostului sa inteleaga ca s-a terminat si sa nu vina pana aici sau ceva dupa aia.
Zicala aia cu "bine faci, bine gasesti" se pare ca are alta conotatie pentru voi.....in fine, nu vreau sa dau vreodata peste o persoana ca tine.
Multa bafta ca o sa ai nevoie.
Te rog frumos, voiam doar un ajutor nu jigniri sau chestii de genul. Oricine poate pati ce am patit eu.
1. Ii returnezi banii, fara atatea scuze.
2. Il suni si ii spui direct care e situatia reala din viata ta, dorindu-i succes si lui.
Daca nu ai fost sincera cu el pana acum, cred ca ar fi momentul sa o faci. Fiind un om pus intr-o situatie nasoala, probabil o sa reactioneze la nervi in limbaj. Si daca e baiat destept, in cateva zile o sa treaca peste si o sa isi spuna ca nu merita un drum pana la tine.
Aa, si cam vezi cum decurg lucrurile cu actualul...ar trebui sa discuti si cu el. Sa ii spui adevarul. Cred ca ar fi corect si nu te-ai mai simti vinovata.
Momentan nu am de unde sa-i returnez pentru ca e o suna de aproximativ 1500 de lei iar eu momentan trebuie sa am grija de nepotelul meu si nu dispun de suma aia sa i-o dau inapoi.
Nu vreau sa se inteleaga gresit ca mi-am batut joc de el sau ceva, eu voiam o relatie mai serioasa, daca se putea sa locuim impreuna sau sa fie ceva serios dar el e obsedat de jocurile pe pc si cam altceva nu stie sa faca si cam asta a fost motivul pentru care nu am vrut sa mai fiu cu el.
Degeaba te scuzi tu acum cand de o luna stai in bratele altuia, iar el nici macar nu are habar...
Eu i-am propus sa ne mutam impreuna, sa avansam relatia dar el e prea obsedat de jocurile pe pc ca sa mai inteleaga ceva. Sa fim seriosi, care femeie la 20+ de ani vrea un barbat care sa nu faca nimic si sa stea toata ziua in casa sa se joace pe PC? Orice femeie vrea un barbat pe care sa se poata baza, care s-o domine, etc. Deci pana la urma vina ii apartine si lui mult.
Bananacantareata87 întreabă: