Tu ai prieten de o luna, si abia acum te-ai gandit sa rupi cealalta relatie? Nu suna prea bine...
Spune-i tipului de la distanta, ca nu mai merge, ca nu mai simti nimic pentru el, si vrei sa inchei relatia in mod amiabil. Bineinteles, va trebui sa te oferi sa-i trimiti cei 60 de lei inapoi, asa ar fi corect
Cat despre ajutorul din trecut, a facut-o de bunavoie, fiindca a vrut sa te ajute, daca pe atunci inca tineai la el, nu ai de ce sa te simti vinovata.
Daca tu crezi ca ala e prea gelos si va veni in oras, mai bine ii spui actualului despre el ca sa stie la ce sa se astepte.
Tocmai aia e ideea ca vreau sa fac cumva ca sa nu vina pana aici incat sa am probleme.
Daca e prost si tia trimis banii de ce sa-i spui ceva, mai profita de el poate se treseste la realitate, uni nu se tresesc niciodata
Trebuie sa-i spui baiatului ala adevarul. Gandeste-te ce-ai simti daca ai fi in locul lui. Ti-ar place sa fii mintita? N-are nimeni dreptul sa se joace cu sentimentele celor din jur.
A fost vina lui pana la urma ca nu s-a stiut comporta ca un om matur si se comporta ca unul de 13-14. Nu stiu cum sa-i spun ca sa nu vina pana aici si sa se certe cu actualul meu iubit sau sa faca cine stie ce.
Nici tu nu te comporti ca o persoana foarte matura, din moment ce apelezi la minciuna ca sa te salvezi. Sa stii ca in felul acesta nu faci decat sa inrautatesti lucrurile. Cred ca-i mai bine ca respectivul sa afle adevarul de la tine, decat de la altcineva.
Am vazut ca el era un gamer inrait si nu era ceea ce vrei tu, insa tot atunci trebuia sa-i spui chestia asta, nu dupa ce te-a ajutat cum a putut. Mi se pare egoism pur din partea ta...