| MadalinaSaicu a întrebat:

am o relatie la distanta cu un baiat care e la 300 de km de mine(amandoi avem 22 de ani), nu ne-am mai vazut un an si am inceput sa nu mai simt ce am simtit pentru el inainte. Eu am niste probleme in familie iar el m-a ajutat cu niste bani de cateva ori, nu i-am ceut eu ajutorul, s-a oferit el sa ma ajute. Problema e ca in urma cu o luna mi-am gasit pe altcineva aici cu care ma inteleg foarte bine si as vrea sa renunt la relatia la distanta numai ca nu stiu cum sa-i zic ca sa ma inteleaga si sa nu se razbune venind aici sau ceva pentru ca nu stiu cum ar reactiona actualul prieten de aici daca ar veni el. Mai e o problema ca eu m-am inteles cu el sa ne vedem in vara asta, adica sa merg eu la el si mi-a trimis 60 de lei(de drum pana la el) si nu stiu cum sa-i spun ca nu mai pot sa merg la el. N-as vrea sa-i zic ca am alta relatie pentru ca atunci ar veni aici si s-ar lega de actualul prieten sau cine stie ce ar face la cum e si gelos. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi si daca se poate fara jigniri sau insulte.

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Alo alo intrebarea asta a mai fost odata si iti repet raspunsul, e normal sa vrei sa incerci altceva esti tanara trebuie sa cotrobai mai multe cearsafuri iar relatiile la distanta nu ar trebui sa te intereseze, pune-i capat si rupe patul in 2 cu noul iubit

| SkyPilot a răspuns:

Ii spui frumos in fata (adica pe net) ca tu nu mai simti nimic pentru el si ca vrei sa va despartiti. Este cel mai bine si pentru el si pentru tine. Nu ii spui deocamdata de noua relatie. Daca ii spui ce simti (sau mai exact ce nu mai simti) pentru el si nu mai vorbesti cu el pe net dupa asta, poate ca nu va mai veni.
De cate ori aud de lucruri de-astea in care s-a intrat intr-o relatie inainte de a o lamuri pe precedenta, mi se face o pofta nebuna sa molfai o lamaie cat mai mare.
Ar fi frumos sa ii trimiti si toti banii inapoi, ca sa nu te simti mai tarziu ca o curva care a dat o teapa clientului.

| SkyPilot a răspuns:

O are bleaga, ca altfel era multumita si nu ii trebuia alta.
Da' si ala i-a trimis 60 de lei, cat de un oral rapid in parcare happy E clar cat de "buna" e papusa happy

| ForWhat a răspuns:

Buna. Daca ti-ai gasit pe cineva acolo unde esti tu eu iti spun sa-ti continui relatia. Am avut si eu o relatie lunga cu un baiat si da tot la 300 si cv de km distanta si ne vedeam doar vara. Incepusem sa ne certam cumplit intr-o perioada si a aparut actualul meu prieten care stiind de el m-a ajutat intr-un fel sa trec peste acea relatie. Mi-am dat seama ca ne tineam in loc si ca ne faceam promisiuni aiurea. Relatia s-a derminat dezastruos pentru ca nu a fost comunicare intr noi. Poate daca ii spuneam ca mi-am gasit pe cineva aici erau altfel lucrurile. Asa ca eu iti spun ca este mai bine sa-i zici de hotararea pe care ai luat-o...cine stie poate ramaneti prieteni. Nu te teme ca va veni si iti va face scandal. Nu cred ca s-ar risca sa fie singur intr-un oras necunoscut si pus pe harta. Asa ca sfatul meu este sa puneti punct.